Η κατάλληλη ευκαιρία για να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρα σου με premium προϊόντα Kendia!

Με ένα 10ήμερο έκπληξη, τα καταστήματα ΚΕΝΤΙΑ στα Χανιά και το Ρέθυμνο, φιλοξενούν μια απίστευτη ποικιλία λευκών ειδών για την κρεβατοκάμαρα σε τιμές premium και με εκπτώσεις έως -50%.

Πρόλαβε για τις αγορές του σπιτιού σου αλλά και για τα Δώρα που έχεις στη λίστα σου!

Έως και 29/05 θα έχεις την ευκαιρία να διαλέξεις μέσα από υπέροχα σχέδια, χρώματα και άριστες υφές, την αγαπημένη σου παπλωματοθήκη, ευφάνταστα σεντόνια για το κρεβάτι

σου, το πιο εντυπωσιακό κουβερτόριο ή ένα ποιοτικό πάπλωμα στην κατάλληλη διάσταση.

Και φυσικά, να επιλέξεις πολύτιμα δώρα που θα χαροποιήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί προσφέρουν το άγγιγμα πολυτέλειας και τη διαχρονική ποιότητα ΚΕΝΤΙΑ.

Προγραμμάτισε την επίσκεψή σου σε ένα από τα καταστήματα ΚΕΝΤΙΑ σε Χανιά ή Ρέθυμνο έως 29/05 για τις πιο έξυπνες αγορές σου!

Κατάστημα Kendia Χανιά
Αποκορώνου 64
Τηλ. Επικοινωνίας: 28210 76476

Κατάστημα Kendia Ρέθυμνο
Χατζηδάκη 2-4
Τηλ. Επικοινωνίας: 28310 51507

και επίσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.dokoshome.gr

Η ΚΕΝΤΙΑ είναι ένα αμιγώς Ελληνικό Brand με ομάδα αποκλειστικού σχεδιασμού, που ράβει τα περισσότερα κομμάτια στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής στην Αθήνα και χρησιμοποιεί το καλύτερο βαμβάκι και υποαλλεργικά υλικά. Με σεβασμό στο περιβάλλον, κατασκευάζει και χρησιμοποιεί κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερα λευκά είδη από τις συλλογές της, μόνο σε zero waste συσκευασία !

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kendia,