Πάει Βερολίνο η Φενέρ, βροχή από γκολ στο Χόφενχαϊμ

Με Ευρωλίγκα ξεκινάμε πάλι και τη Φενέρ να θέλει να τελειώσει τη σειρά. Στο Χοφενχάιμ, η γηπεδούχος οφείλει να κυνηγήσει τη νίκη με κάθε τρόπο, ενώ στο Καμπιονάτο η Τορίνο με την Μπολόνια ίσως συμπεριφερθούν διαφορετικά από το σύνηθες. Σωσμένη η Έβερτον, όχι όμως κι η Λούτον που την υποδέχεται, την ίδια ώρα που διασταυρώνονται η Χετάφε με την Μπιλμπάο.

Παίξε δωρεάν φρουτακια εδώ

5034. Φενέρμπαχτσε – Μονακό (20:45)

Με τα εισιτήρια του αγώνα να έχουν ήδη εξαντληθεί, οι Τούρκοι υποδέχονται

για 2ο σερί τη Μονακό, με τη σειρά να είναι στο 2-1 υπέρ τους. Η φιλοξενούμενη τους κόντραρε στα ίσια στο προηγούμενο, αλλά της έλειψε ένα από τα ξεσπάσματα νίκης που συνήθως κάνει στην έδρα της. Δεν θα επιτρέψει η Φενέρ να φτάσουν σε οριακό σημείο τα πράγματα και θα τελειώσει σήμερα την πρόκριση. Άσος με χάντικαπ στο -5.5, σε απόδοση 1.90.

724. Χόφενχαϊμ – Λειψία (21:30)

Τρομερή η Λειψία, δεν πήρε χαμπάρι ούτε από την Ντόρτμουντ που προηγήθηκε μέσα στο «σπίτι» της και τη συνέτριψε με ανατροπή και τελικό αποτέλεσμα 4-1. Εξασφαλισμένη πλέον η έξοδος στο UCL, αντίθετα καθόλου εξασφαλισμένη η Ευρώπη για τη Χόφενχαϊμ. Η γηπεδούχος θα παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την 7η θέση κι αυτό μπορεί να την κάνει ευάλωτη αμυντικά απέναντι στους φορμαρισμένους επιθετικούς της Λειψίας. Καθόλου απίθανο να δούμε μεγάλο σκορ, γι’ αυτό και το Over 3,5 πληρώνει 1.73.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βερολίνο, Φενέρ, Χόφενχαϊμ,verolino, fener, chofenchaim