Στο Δημαρχείο Χανίων ο Ακόλουθος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα

Τον Ακόλουθο για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Μετανάστευσης της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, κ. Benno Weissenbacher (Μπέννο Βαϊσενμπάχερ) υποδέχθηκε χθες στο Δημαρχείο Χανίων, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη. Από πλευράς του Δήμου Χανίων στη συνάντηση παρέστη επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Ο κ. Βαϊσενμπάχερ βρέθηκε στα Χανιά

στο πλαίσιο θεσμικών επισκέψεων που πραγματοποιεί με θέμα το ζήτημα της μετανάστευσης, που το τελευταίο διάστημα απασχολεί έντονα τόσο την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και την κοινωνία των Χανίων.

Κατά τη συνάντηση η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, αφού καλωσόρισε τον κ. Βαϊσενμπάχερ στα Χανιά, τον ενημέρωσε για τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών που όλο και πιο συχνά καταφθάνουν στον Νομό Χανίων, καθώς επίσης και για τις ενέργειες του Δήμου Χανίων για την αντιμετώπιση αυτού του τεράστιου ανθρωπιστικού ζητήματος.

Με το πέρας τη συνάντησης η κ. Ζερβουδάκη προσέφερε στον κ. Βαϊσενμπάχερ αναμνηστικό λεύκωμα της Κρήτης, ενώ υπήρξε η δέσμευση και από τις δύο πλευρές για τη συνέχεια της συνεργασίας, μεταξύ του Δήμου Χανίων και της Γερμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα