Ξέχασαν 5χρονο για 6 ώρες μέσα στο σχολικό – Αναζητούνται ο οδηγός και η 70χρονη συνοδός

Παραλίγο τραγωδία με ένα 5χρονο αγόρι στην Κηφισιά που πέρασε ξεχασμένο από οδηγό και συνοδό περισσότερες από 6 ώρες μέσα στο σχολικό.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 52χρονος πατέρας του παιδιού, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας της Κηφισιάς και κατήγγειλε ότι στις 8 το πρωί – όπως κάθε μέρα – παρέδωσε το παιδί στο σχολικό για να κατευθυνθεί σε δημόσιο νηπιαγωγείο της Κηφισιάς.

Το αγόρι φαίνεται πως αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής από το σπίτι στο σχολείο στα πίσω καθίσματα. Τα υπόλοιπα παιδιά αποβιβάστηκαν στο σχολείο ενώ εκείνο συνέχισε να κοιμάται, καθώς ούτε ο οδηγός αλλά ούτε και η 70χρονη συνοδός αντιλήφθηκαν το παιδί.

Έξι ολόκληρες ώρες μετά, το σχολείο ενημέρωσε τους γονείς για το περιστατικό. Φαίνεται πως ο οδηγός επέστρεψε στο σχολικό και βρήκε το παιδάκι που είχε πλαντάξει στο κλάμα. 

Σε βάρος του οδηγού αλλά και της συνοδού που αναζητούνται από την αστυνομία, σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ τρόμο προκαλεί η σκέψη το περιστατικό να είχε συμβεί καλοκαίρι με υψηλότερες θερμοκρασίες.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξέχασαν 5χρονο, – Αναζητούνται, 70χρονη,xechasan 5chrono, – anazitountai, 70chroni