Henien: Χρήση τεχνολογίας αυτόματου σφραγίσματος για παράταση της διάρκειας ζωής των τροφών στο ράφι

Η Henien τονίζει την κρίσιμη σημασία των υγιεινών διατροφικών συνηθειών εν μέσω ανησυχητικών δεδομένων σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονούν τα επεξεργασμένα τρόφιμα για την ανθρώπινη ζωή και τον πλανήτη.

Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει τις συνέπειες των υπερβολικά επεξεργασμένων τροφίμων, οι εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) ρίχνουν φως σε μια πιεστική πραγματικότητα: οι ανθυγιεινές διατροφικές επιλογές αποτελούν σημαντική απειλή τόσο για την ανθρώπινη ζωή όσο και για τον πλανήτη. Η Henien, έχει αφιερωθεί

στην προώθηση της υγείας και της ευημερίας, αντιμετωπίζει αυτή την πρόκληση κατά μέτωπο, υπερασπιζόμενη τα φυσικά τρόφιμα χωρίς πρόσθετα που προάγουν τη μακροζωία και την υγεία. Η εταιρεία, η οποία χρησιμοποιεί νέες μεθόδους για την παράταση της διάρκειας ζωής, σχεδιάζει να επεκταθεί σε νέες αγορές, με ιδιαίτερη έμφαση στις ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Halil Üsame Kullemci, γενικός διευθυντής της Henien, υπογραμμίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης: "Τα στοιχεία που παρουσίασε τo Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ λειτουργούν ως προειδοποιητικό μήνυμα για όλους μας. Στην Henien, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα που δίνουν προτεραιότητα στην υγεία, τη γεύση και τη βιωσιμότητα. Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στα ανθρώπους να κάνουν ενημερωμένες διατροφικές επιλογές που ωφελούν τόσο τους ίδιους όσο και τον πλανήτη".

Καινοτόμος προσέγγιση στην παραγωγή τροφίμων

Στο επίκεντρο της αποστολής της Henien βρίσκεται η καινοτόμος προσέγγισή της στην παραγωγή τροφίμων. Ο Halil Üsame Kullemci διευκρινίζει: "Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες υψηλής πίεσης κατά τη διάρκεια της συσκευασίας στην παρασκευή των προϊόντων μας, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη γεύση, ποιότητα και ευκολία. Οι προσφορές μας, που κυμαίνονται από σούπες έως κύρια πιάτα, είναι σχεδιασμένες ώστε να διατηρούνται στο ράφι για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς την ανάγκη χρήσης συντηρητικών, καθιστώντας τα ιδανικά για διάφορες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και των περιπετειών σε εξωτερικούς χώρους."

Η δέσμευση της Henien για την προαγωγή της υγείας επεκτείνεται πέρα από τη σειρά προϊόντων της. Μέσω της πρωτοβουλίας της, Henien Aid, η μάρκα επιδιώκει να αντιμετωπίσει την επισιτιστική ανασφάλεια παρέχοντας θρεπτικά γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο Halil Üsame Kullemci εξηγεί: "Μέσω της Henien Aid, παρέχουμε υγιεινά τρόφιμα σε ευάλωτες κοινότητες, προσφέροντάς τους τροφή και ελπίδα. Μόνο οι πρόσφατες προσπάθειές μας κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού είδαν να διανέμουμε πάνω από 9.500 δέματα και 684.000 δοχεία με τρόφιμα σε 228.000 ανθρώπους σε 75 πόλεις της Τουρκίας."

Σχεδόν ένα εκατομμύριο γεύματα θα διανεμηθούν το 2023

Η έρευνα του WEF υπογραμμίζει την επιτακτική ανάγκη για αλλαγή παραδείγματος στα παγκόσμια διατροφικά πρότυπα. Η ολιστική προσέγγιση της Henien για την παραγωγή και διανομή τροφίμων αποτελεί μια διέξοδο προς αυτή την κατεύθυνση, προσφέροντας ένα βιώσιμο μοντέλο για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Επιπλέον, η Henien εργάζεται σταθερά για την επέκταση της εμβέλειας και του αντίκτυπού της. Από την ίδρυσή της το 2023, η Henien έχει διανείμει συνολικά 320.000 γεύματα και 960.000 δοχεία τροφίμων, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της για την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας και την προώθηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών.

Ο Kullemci προσθέτει: "Κοιτάζοντας μπροστά, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα σχέδιά μας για επέκταση σε νέες αγορές. Ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε σε διάφορες αγορές, με ιδιαίτερη έμφαση σε χώρες όπως η Ινδονησία και αρκετά ευρωπαϊκά έθνη. Διευρύνοντας την παρουσία μας, στοχεύουμε να καταστήσουμε τα θρεπτικά μας προϊόντα πιο προσιτά στις κοινότητες σε όλο τον κόσμο".

Keywords
Αναζητήσεις
henien-chrisi-technologias-aftomatou-sfragismatos-gia-paratasi-tis-diarkeias-zois-ton-trofon-sto-rafi.htm
Τυχαία Θέματα