Τα castings του «MAD VMA FACE BY ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» project, συνεχίζονται

Επόμενος σταθμός, το κατάστημα Κωτσόβολος, @The Mall Athens.

Το Σάββατο 18 Μαΐου 15:00-19:00, το κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens (Επίπεδο 0) θα «ντυθεί» σε MAD ρυθμούς για να υποδεχθεί όποιον θέλει να γίνει μέρος της απόλυτης εμπειρίας του καλοκαιριού, των MAD Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ!

Μετά το Ηράκλειο Κρήτης, το πρωτότυπο project «MAD VMA FACE BY ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» έρχεται και στην Αθήνα με το MAD και την Κωτσόβολος να συνεχίζουν να αναζητούν το πρόσωπο που θα ξεχωρίσει στα φετινά MAD VMAs και θα ανέβει ζωντανά στη σκηνή μαζί με τους super hosts των βραβείων, Modern Cinderella και Vangelis Nakis.

Αν θες να γίνεις και εσύ το επόμενο MAD ταλέντο, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στο casting της Αθήνας, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα βρεις εδώ ή να επισκεφθείς το κατάστημα Κωτσόβολος στο The Mall Athens (Επίπεδο 0), το Σάββατο 18 Μαΐου 15:00-19:00, για το πιο MAD Casting που έγινε ποτέ!

Με την ολοκλήρωση των castings, οι κριτές θα αποφασίσουν ποιος είναι ο τυχερός νικητής, ενώ στο κατάστημα σε περιμένουν Radio Live Link by MAD Radio 106,2, με τον Νίκο Μάντζο και την Marylin Samada, μοναδικές προσφορές, αλλά και σούπερ διαγωνισμοί, όπου τυχεροί θα κερδίσουν VIP προσκλήσεις για τα φετινά MAD VMAs, αλλά και giftcards Κωτσόβολος, αξίας 100€.

Περισσότερες πληροφορίες για το project MAD VMA FACE BY ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/o-kotsovolos-xorhgos-twn-mad-vma-2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα