«Αρχηγός, η δική μου αλήθεια». Παρουσίαση του βιβλίου του Θοδωρή Ζαγοράκη

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και η ατμόσφαιρα εορταστική, στη παρουσίαση του βιβλίο του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Αθήνα

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι συμπαίκτες του «Ζαγόρ» στον θρίαμβο του EURO 2004, Γιώργος Καραγκούνης, Τάκης Φύσσας και Βασίλης Τσιάρτας, ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης αλλά και ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος έχει συνυπάρξει με τον Ζαγοράκη σε όλες τις φάσεις της καριέρας του: ως διεθνής παίκτης, ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ,

αλλά και ως πρόεδρος στον ΠΑΟΚ! Επίσης, στην αίθουσα του αθηναϊκού ξενοδοχείου που φιλοξένησε την εκδήλωση, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης καθώς με τη συγκεκριμένη παράταξη ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα διεκδικήσει την επέκταση της θητείας του ως Ευρωβουλευτής στις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Με συντονιστή τον δημοσιογράφο Χρήστο Σωτηρακόπουλο, κυριάρχησαν οι ιστορίες από τα παλιά χρόνια. Αυτό άλλωστε αποτελεί και την κεντρική θεματολογία του «Αρχηγός. Η δική μου αλήθεια». Ένα ταξίδι που ξεκινάει απο τα παιδικά χρόνια του παλαίμαχου άσου στα «ξερά» γήπεδα της Καβάλας, κορυφώνεται με το έπος της Πορτογαλίας και έχει ενδιάμεσους σταθμούς τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τη Λέστερ.

«Είναι τιμή για μένα όσοι βρέθηκαν σε αυτή τη διαδρομή αλλά και όσοι με τιμήσατε σήμερα με την παρουσία σας. Η οικογένεια ήταν εκείνη που με βοήθησε στην πορεία μου αλλά και τους φίλους που με παρακίνησαν για το βιβλίο. Ίσως βοηθήσουμε τα νέα παιδιά για να περάσουμε τα μηνύματα και να αποτυπώσει όσα βιώνει ένας ποδοσφαιριστής στην πορεία του. Απίστευτο αυτό που ζήσαμε στο Euro του 2004. Ήταν όλοι οι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση και φτάσαμε σε αυτή την επιτυχία. Όλοι θα πρέπει να μοιραζόμαστε εμπειρίες που έχουμε ζήσει για να μαθαίνουν οι νεότεροι» είπε ο 54χρονος παλαίμαχος μέσος κατά την τοποθέτησή του.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Ζαγοράκη να απαθανατίζεται από δεκάδες κινητά (φυσικά μαζί με τους… κατόχους τους) και να υπογράφει αμέτρητα αντίτυπα του βιβλίου του. Καλοταξιδο!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το άρθρο «Αρχηγός, η δική μου αλήθεια». Παρουσίαση του βιβλίου του Θοδωρή Ζαγοράκη εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα