Μητσοτάκης: Η ψήφος των ευρωεκλογών έχει μεγάλη σημασία για όλους

«Η Ελλάδα του 2024 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Από μαύρο πρόβατο της Ευρώπης γίναμε μια χώρα αξιοπρέπειας και από αυτήν την πορεία δεν πρέπει να αποκλίνουμε» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από τη Χαλκίδα.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι το μήνυμα που θα βγει από την κάλπη της 9ης Ιουνίου

θα είναι μια πανίσχυρη Νέα Δημοκρατία, που θα μπορεί να υλοποιήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων τα επόμενα χρόνια.

«Το τι θα γίνει στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια έχει μεγάλη σημασία για το μέλλον όλων μας. Γι' αυτό η συμμετοχή των πολιτών στις ευρωεκλογές είναι αναγκαία και η ψήφος σας έχει μεγάλη σημασία» ενώ τόνισε πως η κάλπη των ευρωεκλογών δεν πρέπει να είναι μια χαλαρή κάλπη.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την αντιπολίτευση για την τακτική της και είπε ότι «θα πρέπει να αναρωτηθούμε εάν θέλουμε διάλογο με τοξικότητα και ύβρεις, ή να μιλήσουμε για τα πραγματικά ζητούμενα των ευρωεκλογών».

Αναφερόμενος στα τοπικά έργα, σημείωσε μεταξύ άλλων την παράκαμψη της Χαλκίδας η οποία-όπως είπε- ξεκινά σύντομα, την παράκαμψη των Βασιλικών «η οποία θα γίνει πράξη», και τον κάθετο οδικό άξονα βόρειας Εύβοιας που, όπως είπε, «είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» για τον ίδιο και την κυβέρνηση. Εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αυξημένη τουριστική κίνηση της μέρες του Πάσχα στην Εύβοια, έκανε μια αντιπαραβολή με τις μέρες απαισιοδοξίας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και προσέθεσε ότι «κάνουμε πολιτική για τους πολίτες».

Tέλος, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο επικείμενο ταξίδι του στην Άγκυρα, τη Δευτέρα, τονίζοντας ότι πηγαίνει «με απόλυτη αυτοπεποίθηση, και συνέπεια στις εθνικές γραμμές», καθώς και ότι σήμερα, η Ελλάδα είναι πολύ πιο ισχυρή αμυντικά και γεωπολιτικά, με πλαίσιο ισχυρών συμμαχιών, και έτσι, ατενίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση.

«Έγιναν με μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά. Δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν το πάτημα να θέσει σε αμφισβήτηση την πορεία της χώρας. Πρέπει να πολεμήσουμε την απάθεια και την αδιαφορία και να σπεύσουμε όλο στις κάλπες» είπε ο κ. Μητσοτάκης. Κλείνοντας, επισήμανε ότι η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα με ρίζες στην κοινωνία, και φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια της, κάτι που, όπως είπε, σημαίνει ότι «κάτι σωστό έχουμε κάνει. Το βράδυ της 9ης Ιουνίου θα γιορτάσουμε μαζί άλλη μια μεγάλη νίκη της ΝΔ».

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του πρωθυπουργού στη Χαλκίδα:

#Μητσοτακης #πρωθυπουργός #ευρωεκλογές #Χαλκίδα #ομιλία
Keywords
Αναζητήσεις
mitsotakis-i-psifos-ton-evroeklogon-echei-megali-simasia-gia-olous.htm
Τυχαία Θέματα