Βραυρώνα: Για ανθρωποκτονία διώκονται οι γονείς του νεογνού

Ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος του πατέρα του εμβρύου που βρέθηκε νεκρό σε χώρο μεταφόρτωσης σκουπιδιών. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Η δίωξη στρέφεται και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη. Ο πατέρας του, αν και έχει ομολογήσει ότι το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, φέρεται να έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό. Η πορεία της ανάκρισης και το εάν το κατηγορητήριο θα παραμείνει το ίδιο για τους γονείς θα εξαρτηθεί

από το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης .

Η γυναίκα, υπήκοος Νεπάλ, φέρεται να γέννησε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζευγάρι, ενώ χθες το βράδυ μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε μαιευτήριο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει η είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της, μετά την αποκάλυψη του φρικτού αυτού γεγονότος, φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα ήταν έγκυος.

Η Αστυνομία, σε έρευνα που έκανε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, διαπίστωσε ό,τι υπήρχαν παντού αίματα. Ο πατέρας του βρέφους, παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, ομολόγησε τελικά ό,τι εκείνος πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό.

Ωστόσο, αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή, που θα δείξει εάν το έμβρυο ήταν νεκρό ή ζωντανό. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα, ηλικίας 30 ετών, ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο, όπου και διέμεναν. Όλοι μιλούν για δύο ανθρώπους ήπιων τόνων.

#Βραυρώνα #ανθρωποκτονία #ΝΕΟΓΝΟ #βρέφος #νεκρό #γονείς
Keywords
Αναζητήσεις
vravrona-gia-anthropoktonia-diokontai-oi-goneis-tou-neognou.htm
Τυχαία Θέματα