Συνεργασία Ventouris Ferries-UES Marine για νέα καθίσματα στο Rigel VII

Η UES Marine, εταιρεία επίπλωσης πλοίων, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ventouris Ferries για την εγκατάσταση των νέων καθισμάτων του πλοίου Rigel VII, προσφέροντας στην ακτοπλοϊκή εταιρεία, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, πρωτοποριακές λύσεις επίπλωσης που επιτυγχάνουν την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ της άνεσης των επιβατών, της ποιότητας, της

αντοχής και του ιδανικού κόστους, παρέχοντας ταυτόχρονα εξαιρετικό after sales service.

Πιο συγκεκριμένα, η UES Marine εγκατέστησε στο πλοίο της Ventouris Ferries καθίσματα από την εξειδικευμένη σειρά Sea Force, αναβαθμίζοντας περαιτέρω την ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες που επιλέγουν την Ventouris Ferries για το ταξίδι τους. Η συγκεκριμένη σειρά καθισμάτων διακρίνεται για την καινοτομία, τον εργονομικό και ξεχωριστό σχεδιασμό της, αλλά και την ευελιξία που προσφέρει και η επιλογή της από την εταιρεία έγινε με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και τα εξαιρετικά επίπεδα άνεσης που προσφέρει, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια των επιβατών εν πλω.

Η Ventouris Ferries, με έδρα τον Πειραιά, λειτουργεί εδώ και σχεδόν 50 χρόνια στην Ελλάδα και διακρίνεται τόσο στον τομέα των επιβατηγών, όσο και των εμπορικών πλοίων (RORO). Από το 1984, τα πλοία της εταιρείας εξυπηρετούν δρομολόγια μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, αλλά και μεταξύ Ιταλίας και Αλβανίας.

Θέλοντας να δώσει έμφαση στο γεγονός ότι η UES Marine μοιράζεται παρόμοιες αξίες ο κ. Ευάγγελος Αντωνόπουλος, Διευθυντής Στόλου της Ventouris Ferries, δήλωσε: «Τα πλοία της Ventouris Ferries βρίσκονται πάντα υπό τη διαχείριση αξιόπιστων εταιρειών, έχοντας ως κοινό παρονομαστή και βάση επιτυχίας την αξία που δίνεται στον ανθρώπινο παράγοντα. Κατά συνέπεια, οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε ξεχωρίζουν για τα υψηλά πρότυπά τους, την αυστηρή εκπαίδευση και την πολυετή λειτουργία τους. Επιλέγουμε συνεργάτες που είναι καταξιωμένοι και με αποδεδειγμένη εμπειρία».

Και συνέχισε: «Μας ικανοποίησε ιδιαίτερα ο προσεκτικός σχεδιασμός και η ποιότητα των προϊόντων. Η UES Marine ξεχώρισε πραγματικά, καθώς οι επιλογές που προσφέρει διαφέρουν από τον ανταγωνισμό. Τα υλικά τους διακρίνονται από υψηλή ποιότητα και τα προϊόντα τους είναι προσαρμόσιμα, γεγονός που διευκολύνει τη δημιουργία της καλύτερης διάταξης καθισμάτων με τρόπο που είναι οικονομικός και πραγματικά ταιριάζει στον διαθέσιμο χώρο. Επίσης, για μας ήταν σημαντικό να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε γρήγορα και σωστά τη διαδικασία παράδοσης και τοποθέτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε με επαγγελματισμό από τη Marine Safety Centre, τον επίσημο διανομέα της UES Marine, έχοντας ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου after sales εξυπηρέτηση και τη δυνατότητα εύρεσης ανταλλακτικών κατόπιν αιτήματος. Και για όλους αυτούς του λόγους είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

Η κα Ιωάννα Γκουβάτσου, εκπρόσωπος της UES Marine στην Ελλάδα, σχολίασε: «Ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή που επιλεχθήκαμε από την Ventouris Ferries, για τα νέα της καθίσματα. Αν και η UES Marine είναι γνωστή για τα ποιοτικά προϊόντα και την αδιάλειπτη εξυπηρέτηση πελατών σε άλλες χώρες, στην Ελλάδα η Ventouris Ferries, ήταν από τις πρώτες εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν. Με ενθουσιασμό σχεδιάσαμε, σε συνεργασία με την ομάδα της εταιρείας, ένα κάθισμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εταιρείας, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση. Στην UES Marine λέμε πως ο πελάτης βρίσκεται στην καρδιά κάθε μας ενέργειας και ευχαριστούμε την Ventouris Ferries , που μας εμπιστεύτηκε, για να το αποδείξουμε».

#Ventouris_Ferries #UES_MARINE #RIGEL_VII
Keywords
Αναζητήσεις
synergasia-ventouris-ferries-ues-marine-gia-nea-kathismata-sto-rigel-vii.htm
Τυχαία Θέματα