Αποκάλυψη! Η μητέρα της Κυριακής Γρίβας θέλησε να αυτοκτονήσει - Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική - Τι λέει η δικηγόρος της (βίντεο)

Αποκάλυψη! Η μητέρα της Κυριακής Γρίβας θέλησε να αυτοκτονήσει - Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική - Τι λέει η δικηγόρος της (βίντεο)ggakisMon, 05/13/2024 - 13:04

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε η μητέρα της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, καθώς υπάρχει φόβος πως θα κάνει κακό στον εαυτό της, αποκάλυψε τη Δευτέρα 13/5, η δικηγόρος της, Έλενα Τζούλη.

«Η κατάσταση της μητέρας της Κυριακής επιδεινώθηκε μετά το μνημόσυνο λέγοντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της και ψάχνει τρόπο να το κάνει αναίμακτα. Θα πάει να βρει το παιδί της μου είπε», επεσήμανε η δικηγόρος,

μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό».

Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί η μητέρας της δολοφονημένης Κυριακής: «Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση» - «Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου» (βίντεο)

«”Θα πάω για νοσηλεία και εύχομαι να επιστρέψω καλύτερα. Το μόνο που θα κάνουν είναι να απαλύνουν τον πόνο μου” μου είπε η μητέρα της Κυριακής», τόνισε η Έλενα Τζούλη, ενώ εξήγησε πως τελευταία φορά συναντήθηκε μαζί της την Παρασκευή 10/5.

Διαβάστε ακόμα: Ξεσπά ο πατέρας της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα: «Μηδένισε τη ζωή της κόρης μου σε λίγα λεπτά» - «Ο δράστης τα έχει "400"» - «Περιμένουμε ακόμα την ΕΔΕ» (βίντεο)

Οργή από την οικογένεια της Κυριακής

Εν τω μεταξύ, για την οργή που νιώθει η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μίλησε το πρωί της Δευτέρας, 13/5, η δικηγόρος Ελένη Μαζαράκη. «Ο δολοφόνος έτυχε προστασίας από το κράτος», επεσήμανε τονίζοντας ότι δεν συνέβη το ίδιο με την 28χρονη.

Ειδικότερα η Ελένη Μαζαράκη, δικηγόρος του πατέρα της Κυριακής, ανέφερε στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως η οικογένεια έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για την αμέλεια των αστυνομικών από τις 18 Απριλίου.

«Υπάρχει οργή και θυμός από την πλευρά της οικογένειας. Ο πατέρας της Κυριακής είναι θυμωμένος, θέλει να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Υπάρχει μία εκκρεμούσα ποινική διαδικασία για την απόδοση ποινικών ευθυνών στους εμπλεκόμενους αστυνομικούς. Έκαστος, ανάλογα με τις νομικές διατάξεις που υπάρχουν και τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες που είχαν, υπάρχουν και τα αντίστοιχα αδικήματα, τα οποία είναι σοβαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κ. Μαζαράκη, ο δολοφόνος της Κυριακής είναι κρατούμενος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

«Κρατείται σε ειδικό χώρο, φυλάσσεται κι αυτό είναι ένα ζήτημα. Έτυχε προστασίας από το ελληνικό κράτος, αντίθετα η Κυριακή δεν έτυχε καμίας προστασίας», σημείωσε.

Διαβάστε ακόμα: Άγιοι Ανάργυροι: Βουβός πόνος στο μνημόσυνο της Κυριακής Γρίβα - Δικαίωση & τιμωρία ζητά η οικογένεια της (βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/griba.png?itok=7Wb0ky12
Keywords
Τυχαία Θέματα