Νίκος Ανδρουλάκης: «Γεύμα ανάπαυλας και ανταλλαγής απόψεων» - Δείτε φωτό από το δείπνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στους υποψήφιους Ευρωβουλευτές

Νίκος Ανδρουλάκης: «Γεύμα ανάπαυλας και ανταλλαγής απόψεων» - Δείτε φωτό από το δείπνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στους υποψήφιους ΕυρωβουλευτέςggakisTue, 05/14/2024 - 13:30

Δείπνο στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ παρέθεσε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Λίγες εβδομάδες πριν από την κάλπη της 9ης Ιουνίου,

ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους 42 υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή Γουδή για να ανταλλάξουν απόψεις και, κυρίως, να σταλεί το μήνυμα του ισχυρού ψηφοδελτίου του κόμματος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στις χαλαρές συζητήσεις κυριάρχησαν οι εκτιμήσεις για τον προεκλογικό αγώνα, ενώ ο κ. Ανδρουλάκης τους ζήτησε να οργώσουν τη χώρα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Παρόντες άπαντες: Από τον Μιχάλη Αεράκη, τον ηθοποιό που ερμηνεύει τον παπά-Μιχάλη στο σίριαλ «Σασμός», μέχρι τον Ανδρέα Σπυρόπουλο, γραμματέα του κόμματος, και τον νυν ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο Νίκο Παπανδρέου. Και από τον Γιάννη Μανιάτη, ως τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου και την Άννα Βερούλη.

Δείτε φωτό από το δείπνο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Σε ανάρτηση του ο Νίκος Ανδρουλάκης έγραψε για τη συνάντηση:

«Απόψε μοιραστήκαμε με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές μας ένα γεύμα ανάπαυλας και ανταλλαγής απόψεων. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος γιατί δίνουμε τη μάχη των ευρωεκλογών με ανθρώπους με εμπειρία και άποψη που μπορούν να προσφέρουν πολλά στην εκπροσώπηση της χώρας μας σε μια Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συλλογικής προόδου».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Androulakis Nikos (@androulakisnick)

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης "τρολάρει" τον Στέφανο Κασσελάκη: «Όταν βαφτίστηκα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ στην κολυμπήθρα» - «Ήταν πράσινος έβαλαν αγουρέλαιο» (βίντεο)

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/a0.jpg?itok=3SnLoRLh
Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Ανδρουλάκης, Γεύμα, - Δείτε, ΠΑΣΟΚ, Ευρωβουλευτές,nikos androulakis, gevma, - deite, pasok, evrovouleftes