Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Παρασκευή ενόψει του 9ου Δρόμου Ζωής την Κυριακή 12/5

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αγία Παρασκευή την Κυριακή 12 Μαΐου, στο πλαίσιο διεξαγωγής του 9ου Δρόμου Ζωής.

Ειδικότερα, υπάρχει ισχυρή σύσταση για την αποφυγή της στάθμευσης σε όλο το μήκος της Αγίου Ιωάννου (από Λ. Μεσογείων μέχρι Γραβιάς), από σήμερα Σάββατο 11/05/2024, ώρα 20:00, μέχρι και αύριο Κυριακή 12/05/2024, ώρα 13:00, στο πλαίσιο της ομαλής διεξαγωγής του 9ου Δρόμου Ζωής. Τα αυτοκίνητα που θα παραμείνουν σταθμευμένα, δεν

θα απομακρύνονται, οι οδηγοί τους όμως καλούνται να συμμορφώνονται στις οδηγίες της Τροχαίας και των εθελοντών που θα βρίσκονται σε όλο το μήκος της οδού.

Αύριο, Κυριακή 12/05/2024, και ώρες 08:00 έως 12:00, θα παραμείνουν κλειστές, με ολική διακοπή κυκλοφορίας κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, οι παρακάτω οδοί:

Αγίου Ιωάννου  (από Λ. Μεσογείων μέχρι Γραβιάς)ΑχιλλέωςΣτρ. ΤόμπραΓραβιάς (από Αγ. Ιωάννου μέχρι Σπάρτης)Ανατολικής Μεσογείου.

Η κίνηση στην περιοχή περιμετρικά της Αγίου Ιωάννου θα εκτελείται ως εξής: 1. Η άνοδος από τη Λεωφ. Μεσογείων προς Γραβιάς θα εξυπηρετείται από την οδό Αιγαίου Πελάγους, ενώ η στροφή αριστερά με κατεύθυνση την Αγίου Ιωάννου θα απαγορεύεται.
2. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σχολείου θα εκτρέπεται δεξιά στην οδό Μανδηλαρά μέχρι την έξοδο δεξιά στη Λ. Μεσογείων.
3. Η κυκλοφορία στην πάροδο της Τερζοπούλου θα εκτρέπεται αριστερά στην οδό Τερζοπούλου – αριστερά στην Μανδηλάρα μέχρι την έξοδο δεξιά στη Λ. Μεσογείων.
4. Κατά την κάθοδο των οδών Πευκακίων και Καρβελά η στροφή αριστερά με κατεύθυνση την Αγίου Ιωάννου θα απαγορεύεται.

The post Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Παρασκευή ενόψει του 9ου Δρόμου Ζωής την Κυριακή 12/5 appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυκλοφοριακές, Αγία Παρασκευή, 9ου Δρόμου Ζωής, Κυριακή 125,kykloforiakes, agia paraskevi, 9ou dromou zois, kyriaki 125