Παραδίδεται στις 10/4 ο νέος κόμβος Μπλέσσα και Αργυροκάστρου στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Ολοκληρώνεται και παραδίδεται την Τετάρτη 10 Απριλίου προς χρήση στους κατοίκους του Δήμου Παπάγου – Χολαργού ο νέος κόμβος στην συμβολή των οδών Μπλέσσα και Αργυροκάστρου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο νέος κόμβος εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Παρεμβάσεις οδοσήμανσης και βελτίωση οδοστρώματος για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας», με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Το έργο ολοκληρώθηκε εντός προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και αυξάνει την οδική ασφάλεια της περιοχής, που αποτελούσε εξ αρχής και πρώτη προτεραιότητα

της δημοτικής αρχής. Με τον νέο κόμβο που δημιουργήθηκε, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια, σε ένα σημείο που δεχόταν υψηλό φόρτο αυτοκινήτων και γίνονταν αρκετά ατυχήματα ειδικότερα τις ώρες έναρξης και λήξης του σχολικού ωραρίου.

The post Παραδίδεται στις 10/4 ο νέος κόμβος Μπλέσσα και Αργυροκάστρου στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παραδίδεται, 104, Μπλέσσα, Αργυροκάστρου, Δήμο Παπάγου – Χολαργού,paradidetai, 104, blessa, argyrokastrou, dimo papagou – cholargou