«Εθνικά επιζήμιος πρωθυπουργός ο κ.Μητσοτάκης- Η δικαιοσύνη νοσεί στη χώρα»-Νικόλας Φαραντούρης

Η συζήτηση με τον Νικόλα Φαραντούρη ξεκινά με τις εξελίξεις στη «γειοτνιά» μας που γίνονται όλο και πιο δραματικές. Ο θάνατος του προέδρου, του ΥΠΕΞ αλλά και σημαντικών αξιωματούχων της χώρας είναι προφανές ότι προκαλεί ερωτήματα και ανησυχίες. Ο κ.Φαραντούρης εξηγεί τη σημασία του Ιράν και γιατί κάθε εξέλιξη στην Τεχεράνη επηρεάζει τον πλανήτη…

Ασκεί δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και προσωπικά στον ίδιο τον πρωθυπουργό για την εξωτερική πολιτική και την προσωπική διπλωματία που ασκεί.

Ο κ.Φαραντάτος μιλά για διπλωματικό Βατερλό, για το οποίο υπεύθυνος είναι ο κ.Μητσοτάκης. Μιλά για αντιφάσεις και αυτοεξευτελισμούς της κυβέρνησης και αναλύει ένα, ένα τα τρία μέτωπα στα οποία οι επιλογές του Μαξίμου αποδείχτηκαν λανθασμένες .

Υπενθυμίζει όλα όσα έχει ανεχτεί ο κ.Μητσοτάκης από την Τουρκία και τον Ερντογάν και θεωρεί επικίνδυνο λάθος τη διολίσθηση της συζήτησης με την Τουρκία σε διμερές επίπεδο ,αντί να επιμείνουμε στην ευρωτουρκική διάσταση…

Αναφέρεται στις σχέσεις με την Αλβανία, την υποψηφιότητα Μπελέρη και τα προβλήματα που προκαλεί , την επίδειξη δύναμης Ράμα στην Αθήνα.

Φθάνοντας στη συμφωνία των Πρεσπών , ο κ.Φαραντούρης αναδεικνύει την αντιφατικότητα του κ.Μητσοτάκη, ο οποίος από τη μία την κατήγγειλε και τώρα παρακαλάει την κυβέρνηση των Σκοπίων να την τηρήσει. «Θέλει να σπρώξει τη γειτονική χώρα στην αγκαλιά της Τουρκίας», ρωτά ο κ.Φαραντούρης αναφερόμενος και στα μνημόνια που συνοδεύουν τη συμφωνία των Πρεσπών, τα οποία επί 5 χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν φέρνει στη Βουλή. Μεταξύ αυτών και το μνημόνιο που έχει να κάνει με την άμυνα, το οποίο έδινε σημαντικά πλεονεκτήματα στην Ελλάδα.

Ο κ.Φαραντούρης μιλά με πολύ σκληρή γλώσσα για την ΕΕ και όσους αυτή τη στιγμή είναι στο «τιμόνι» της. Επικεντρώνει τα πυρά του στην ελεγχόμενη από τη δικαιοσύνη Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν , θυμίζει την υπόθεση με τα εμβόλια για τον κορονοϊό και μια σειρά άλλων ζητημάτων διαφθοράς Οι ευρωπαϊκές ηγεσίες, οι ευρωπαϊκές ελίτ είναι κατώτερες των περιστάσεων λέει. «Τα τλευταία χρόνια βλέπουμε μόνο deals…Είχαμε την υπόθεση της κυρίας Ούρσουλας φον τερ Λάϊεν να παραγγέλνει με sms εμβόλια για τον κορονοϊό 35 δις…Αυτή την κυρία φιλοξένησε το καλοκαίρι ο πρωθυπουργός μας. Και δεν ελέγχεται μόνο για τα εμβόλια».

Συζητώντας το μέγα θέμα του εγκλήματος των Τεμπών ο κ.Φαραντούρης δεν διστάζει να δηλώσει ότι «η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα νοσεί». Και δεν είναι μόνο αυτό που λέει για την ελληνική δικαιοσύνη…

*Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post «Εθνικά επιζήμιος πρωθυπουργός ο κ.Μητσοτάκης- Η δικαιοσύνη νοσεί στη χώρα»-Νικόλας Φαραντούρης appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εθνικά, Μητσοτάκης-, -Νικόλας Φαραντούρης,ethnika, mitsotakis-, -nikolas farantouris