Celestyal: Συνεργασία με Αμπού Νταμπι και όμιλο AD Ports

Η Celestyal πρόσφατα υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) με το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι (DCT Abu Dhabi) μαζί με τον όμιλο AD Ports.

Αυτή η συμφωνία, υπογεγραμμένη στα πλαίσια του Arabian Travel Market, θα προωθήσει το Άμπου Ντάμπι ως έναν σημαντικό προορισμό για τους επιβάτες της Celestyal, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του

προφίλ της εταιρείας στην περιοχή.

Η Celestyal έχει ήδη παρουσιάσει την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Desert Days» για το 2024, με αφετηρία τη Ντόχα και στάσεις στο Μπαχρέιν, το Ντουμπάι, το Khasab, το νησί Sir Bani Yas και το Άμπου Ντάμπι.

Η κρουαζιέρα θα πραγματοποιείται από τον Νοέμβριο του 2024 έως τον Μάρτιο του 2025, προσφέροντας μια σειρά από ειδικές αναχωρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των εορταστικών κρουαζιέρων, και θα είναι διαθέσιμη για τρεις σεζόν.

Ο Κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Είναι τεράστιο προνόμιο να υπογράφουμε αυτή τη συμφωνία συνεργασίας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την DCT Abu Dhabi για όλη την υποστήριξή της.

Το ήθος μας ανέκαθεν ήταν να συνεργαζόμαστε και να αναδεικνύουμε με υπερηφάνεια τους υπέροχους προορισμούς μας, δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις στις περιοχές που επισκεπτόμαστε.

Το Άμπου Ντάμπι είναι ένας πραγματικά μοναδικός προορισμός και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει στους επιβάτες μας.

Η κρουαζιέρα συνεχίζει να προσελκύει ιστορικά υψηλούς αριθμούς επιβατών, και προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη σεζόν που θα αναδείξει τα καλύτερα σημεία αυτής της ξεχωριστής περιοχής.»

Διαβάστε επίσης: 

Euroseas (Αριστείδης Πίττας): Εξασφάλισε χρηματοδότηση 22,5 εκατ. δολαρίων από Τράπεζα της Φουτζέιρα

Aegean Shipping (Γιώργος Μελισσανίδης): Παρήγγειλε άλλα δύο δεξαμενόπλοιο σε ναυπηγείο της Cosco

Dynacom (Γιώργος Προκοπίου): Πούλησε το “Δημήτριος” με 47,5 εκατ. δολάρια

Keywords
Τυχαία Θέματα