Robin Sharma: Τα Public υποδέχονται τον διάσημο συγγραφέα!

Ο δημοφιλής συγγραφέας θα βρίσκεται στη χώρα μας στις 24 Μαΐου για να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος.

O Robin Sharma, o συγγραφέας και ομιλητής που έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων μέσα από το έργο του, έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή 24 Μαΐου, από τις 18:00

ως τις 20:00, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, για να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου «Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα», από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Οι ενδιαφερόμενοι για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση, χρειάζεται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην παρακάτω φόρμα. Ακόμη, η επίδειξη της εγγραφής μέσω της online φόρμας είναι απαραίτητη για τη είσοδο στην αίθουσα.

Σημειώνεται επιπλέον πως λόγω του περιορισμένου χρόνου και προκειμένου να έχουν την ευκαιρία όλοι οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες να δουν τον Robin Sharma, ο συγγραφέας θα υπογράφει το νέο του βιβλίο και έως 2 οποιαδήποτε άλλα από τα προηγούμενα του έργα.

Ο Robin Sharma, είναι ένας παγκοσμίως αναγνωρισμένος ανθρωπιστής, ο οποίος για περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια έχει αφοσιωθεί στην υποστήριξη των ανθρώπων με σκοπό να τους βοηθήσει να αξιοποιήσουν τα έμφυτα χαρίσματά τους.

Ένας από τους κορυφαίους ειδικούς σε θέματα ηγεσίας και προσωπικής αριστείας στον κόσμο, παρέχει συμβουλευτική σε οργανισμούς όπως οι Nike, FedEx, Microsoft, Unilever, Expedia, GE, HP, Starbucks, Πανεπιστήμιο Γέιλ, PwC, IBM Watson.

Στα Public έρχονται οι πιο επίκαιρες συζητήσεις και παρουσιάσεις βιβλίων, για να μας κρατήσουν συντροφιά και να μας εμπνεύσουν, πάντα με την υπογραφή του κορυφαίου βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στον «Πλούτο που δεν αγοράζεται με χρήμα» παρουσιάζεται μια εντελώς νέα φιλοσοφία που θα αλλάξει τη ζωή σας και μια μεθοδολογία για να απολαμβάνετε μια πραγματικά πλούσια ζωή, με προσωπική δύναμη, ασυνήθιστη αυθεντικότητα, εξαιρετικά ικανοποιητική εργασία και έναν όμορφο τρόπο ζωής που θα σας κάνει να νιώσετε πως σας έχει χαμογελάσει η τύχη.

Βασισμένο στο μαθησιακό μοντέλο των 8 Μορφών Πλούτου, το οποίο ο Robin Sharma, θρυλικός ειδικός στην προσωπική ανάπτυξη και διάσημος μέντορας δισεκατομμυριούχων, κορυφαίων αθλητών και αρχηγών κρατών, έχει διδάξει στους πελάτες του με μεταμορφωτικά αποτελέσματα, το αριστούργημα αυτό είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο καθημερινός οδηγός σας για να απολαμβάνετε μια ονειρεμένη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Ο πρόεδρος Ζελένσκι ανέβαλε όλες τις επισκέψεις του στο εξωτερικό εξαιτίας ρωσικής επιχείρησης στο Χάρκοβο

ΔΕΣΦΑ: Χρηματοδότηση για δύο startups στον τομέα της ενέργειας

Ιδέες για αρωματισμένο νερό και δώστε γεύση στις ζέστες που έρχονται

Keywords
Τυχαία Θέματα
Robin Sharma,Public