Ιδέες για αρωματισμένο νερό και δώστε γεύση στις ζέστες που έρχονται

Το αρωματισμένο νερό, είναι μία τάση τα τελευταία χρόνια σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και σπα, ενώ ολοένα και περισσότεροι δοκιμάζουν στο σπίτι τους διάφορα συστατικά για να έχουν ένα δροσιστικό ρόφημα που μπορεί να αντικαταστήσει τα αναψυκτικά και τους επιπλέον καφέδες.

Μάλιστα σε μελέτη που έγινε ανάμεσα σε 901 καταναλωτές, το αρωματισμένο νερό ήταν το τέταρτο πιο δημοφιλές ποτό, μετά το απλό νερό, το τσάι και τον καφέ. Οι γεύσεις λεμονιού, μούρων και λάιμ ήταν ψηλά στις επιλογές, ενώ τα αρωματισμένα νερά που είχαν λίγο πικρή, στυφή ή πολύ ξινή γεύση προτιμήθηκαν πολύ λιγότερο.

Μπορεί

να χρειαστεί να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε τα κατάλληλα για εσάς συστατικά, αλλά οι επιλογές είναι αμέτρητες, από το απλό αγγούρι μέχρι τις πιπεριές!

Ένας υγιεινός τρόπος για να αρωματίσετε το νερό σας είναι να προσθέσετε φρούτα, λαχανικά ή βότανα απευθείας στο νερό. Μπορείτε να τα αφήσετε ολόκληρα, να τα κόψετε σε φέτες ή σε κύβους ή — για πιο δυνατή γεύση — να τα ανακατέψετε σε μία κανάτα ή στο ποτήρι σας.

Όσο περισσότερο εμποτίζονται τα συστατικά στο νερό σας, τόσο πιο γευστικό θα είναι το αρωματισμένο νερό σας. Δοκιμάστε να αφήσετε τα συστατικά που θα επιλέξετε όλη τη νύχτα στο νερό, για πιο έντονα αποτελέσματα.

Ιδέες για αρωματισμένο νερόLimes.Λεμόνια.Αγγούρια ή/και μέντα.Φράουλες και βασιλικός.Πορτοκάλια και jalapeno.Ανανάς και κόλιανδρος.Μύρτιλλα και λεμόνια.Μήλα και ξυλάκια κανέλας.Τζίντζερ και λεμόνι.Λεβάντα και λεμόνι.

Το αρωματισμένο νερό μπορεί πραγματικά να είναι καλό για εσάς, ειδικά αν το συμπεριλάβετε στη δίαιτα για απώλεια βάρους ή απλώς θέλετε να αποκτήσετε κάποιες νέες υγιεινές συνήθειες, όπως να απογαλακτιστείτε από αναψυκτικά, ζαχαρούχα ποτά και συμπυκνωμένους χυμούς φρούτων. Μία καλή ιδέα επίσης είναι το νερό με μέλι.

Το σίγουρο είναι ότι το νερό ενυδατώνει και αν έχει μία λεπτή γεύση που σας ικανοποιεί, τότε θα πίνετε περισσότερο.

Διαβάστε επίσης:

Aegean: Τη Δευτέρα, 20 Μαΐου η αποκοπή μερίσματος

NBG Securities για ElvalHalcor: Παραμένει φθηνή η μετοχή, οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά

Κομισιόν: Ανάπτυξη 2,2% το 2024 και 2,3% το 2025 στην Ελλάδα – Πάνω από τον μέσο όρο της ευρωζώνης

Keywords
Τυχαία Θέματα