Αντώνης Ξυλάς – Ιφιγένεια Πρωτονοταρίου: Φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο της χρονιάς

Δυο νέα ερωτευμένα παιδιά, μέλη της «χρυσής νεολαίας» των Αθηνών, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια συγκινητική τελετή στον Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Παιανία και ακόμα πιο συγκινητική γαμήλια δεξίωση στις παλαιές εγκαταστάσεις των γραφείων του Λάκη Γαβαλά στην Παιανία, που ανήκουν πλέον στον εφοπλιστή Ευάγγελο Πιστιόλη.

Νύφη η πανέμορφη

Ιφιγένεια Πρωτονοταρίου και γαμπρός ο Αντώνης Ξυλάς, γιός του Γιάννη Ξυλά και της αλησμόνητης Μαρίας Πατέρα, που αν και απούσα, η παρουσία της ήταν έντονη, αφού όλα έγιναν όπως θα άρεσε σε εκείνη.

Οι νεόνυμφοι την ώρα του Μυστηρίου

Πανέμορφος ο στολισμός των χώρων με το ‘μαγικό’ άγγιγμα της Φαίης Βαλίδη. Απίστευτοι συνδυασμοί λουλουδιών, τραπέζια στρωμένα με εξαιρετικό art de la table, εξαιρετικό μενού, παντού ήταν διάχυτη μια αρχοντιά και μια κομψότητα.

Ο Γιάννης Στασινόπουλος με τη Φαίη Βαλίδη

Το μενού με γκουρμέ γευστικές απολαύσεις που είχε φροντίσει ο Γιάννης Στασινόπουλος και ο Μπεγνής με Βασιλικό Καβούρι, Βοδινό φιλέτο, στρείδια και άλλα εξαιρετικά εδέσματα, πήρε συγχαρητήρια από τους καλεσμένους.

Με ένα εξώπλατο ολοκέντητο νυφικό η νύφη, δημιουργία ξένου οίκου που τόνιζε την όμορφη σιλουέτα της, πανευτυχής δίπλα στον σύζυγό της, τον Αντώνη Ξυλά, που είχε ετοιμάσει βίντεο έκπληξη το οποίο ενθουσίασε τους καλεσμένους, αλλά και δημιούργησε στιγμές συγκίνησης, αφού ήταν αφιερωμένο στη μητέρα του, που θα είχε τα γενέθλιά της την ημέρα του γάμου!!

Οι δύο ξαδέλφες Συλβάνα Πατέρα και Αναστασία Πατέρα με τη δημοσιογράφο
Χριστίνα Πολίτη

Εξάλλου όσοι μίλησαν για τους νεονύμφους και έδωσαν τις ευχές τους δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στη Μαρία Πατέρα που ‘έφυγε’ από τη ζωή το 2021.

Η Αναστασία, κόρη του Νίκου Πατέρα, για να τιμήσει την θεία της φόρεσε ένα φόρεμα της Μαρίας Πατέρα.

H Αναστασία Ν. Πατέρα φοράει ένα φόρεμα της θείας της Μαρίας Πατέρα για να την τιμήσειΟ Τέρρυ Σταματάρης στην εντυπωσιακή είσοδο της δεξίωσης.Η Αναστασία Πατέρα με τον σύζυγό της τον Ιταλό τραπεζίτη Stefano MarsagliaΟ θείος του γαμπρού Νικόλας Πατέρας

Περίπου 1200 ήταν οι καλεσμένοι, με τη νεολαία να δίνει δυναμικό ‘παρών’ και να ξεφαντώνει με τον Σάκη Ρουβά που ανέβασε το θερμόμετρο του κεφιού, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Κωνσταντίνος Αργυρός που κράτησε στα ύψη τη διασκέδαση.

Βασίλης Ζούλιας , Τιτίνα Πατέρα, Περικλής ΚονδυλάτοςΧαρίκλεια Μουνδρέα, Γιάννης Ξυλάς, Χριστίνα Μήτση

Πολλοί οι εκπρόσωποι του εφοπλιστικού κόσμου και των επιχειρήσεων, όπως οι οικογένειες Μουνδρέα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου, η Χριστίνα Μήτση με εντυπωσιακή τυρκουαζ τουαλέτα δια χειρός Σήλια Κριθαριώτη με τον Άγγελο Δημοσθένους, ο Χρύσανθος Πανάς, ο Βασίλης Ζούλιας με τον Περικλή Κονδυλάτο, η Χριστίνα Πολίτη, η Άννα Κούμπα, η χειρουργός Μαρία Κοτρώτσιου, και πολλοί άλλοι.

Εκεί και ο Στέφανος Κασσελάκης σε ενσταντανέ με την Χριστίνα Πολίτη

Να ζήσουν!!!

Διαβάστε επίσης:

Ποια ανερχόμενα ταλέντα θα βραβευθούν στο Φεστιβάλ των Καννών με το Trophee Chopard

Ποιους είδαμε στα νησιά το Πάσχα, η τιμητική διάκριση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ένα φιλί από τη ζούγκλα

Η Zendaya έκλεψε την παράσταση στο φετινό Met Gala με μία μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti

Keywords
Αναζητήσεις
enas-laberos-gamos-dyo-erotevmenon-paidion.htm
Τυχαία Θέματα