Η ISOMAT Grand Sponsor στην αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ

Η ISOMAT στηρίζει γι’ άλλη μία χρονιά την αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ, ως Grand Sponsor, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους της αρχιτεκτονικής και των κατασκευών, η ημερίδα ΕΣΩ έχει εδώ και χρόνια καθιερωθεί ως κορυφαίος θεσμός που φέρνει

πιο κοντά τους επαγγελματίες του κλάδου και δημιουργεί εύφορο έδαφος για συζητήσεις έμπνευσης και δημιουργίας, σύμφωνα με τις σύγχρονες εξελίξεις.

Το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης μας πηγαίνει «Πίσω στη Γη», στρέφοντας το ενδιαφέρον σε όλες τις αλλαγές που φέρνουν οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και στις κατασκευαστικές συνέργειες ως μονόδρομο για έναν υγιέστερο πλανήτη και κτίρια που εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον.

Οι καταξιωμένοι ομιλητές διεθνούς βεληνεκούς αναμένεται να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τη χρήση καινοτόμων υλικών οργανικής προέλευσης, τους ξύλινους ουρανοξύστες υψηλού προφίλ, τις τάσεις στα βιο-υλικά, τις αρχές κυκλικής οικονομίας και τον αποδοτικό σχεδιασμό των κατασκευών του σήμερα.

Η ISOMAT θα βρίσκεται στην ημερίδα ως Grand Sponsor με ειδικά διαμορφωμένο stand στον χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στηρίζοντας έμπρακτα το αρχιτεκτονικό κοινό, δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συζητώντας με τους επαγγελματίες όλα όσα αφορούν τις σύγχρονες εξελίξεις του κατασκευαστικού τομέα.

Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της εταιρείας θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών προκειμένου να τους ενημερώσει για τα πιστοποιημένα προϊοντικά συστήματα που έχει αναπτύξει η ISOMAT, ως ολοκληρωμένες λύσεις που συμβάλλουν στην αειφορία των κατασκευών και ενισχύουν όλα όσα πρεσβεύει η έννοια του Green Building, με σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Η ημερίδα ΕΣΩ πραγματοποιείται με τη συνεπιμέλεια του περιοδικού Archisearch.gr, σε παραγωγή της Design Ambassador και παρουσίαση από τη δημοσιογράφο, Δανάη Μακρή.

Πληροφορίες Διοργάνωσης

Τετάρτη 22 Μαΐου στις 16:00

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Τριάντη)

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τo site και ακολουθήστε μας στα Social Media:
www.isomat.gr 

Λίγα λόγια για την ISOMAT:

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ISOMAT αποτελεί έναν ελληνικό, πολυεθνικό Όμιλο παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων και μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου με ηγετική παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο Όμιλος διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, εκ των οποίων η μία βρίσκεται στη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα και οι άλλες δύο στις θυγατρικές του στη Ρουμανία και στη Σερβία.

Επιπλέον, διαθέτει 5 εμπορικές θυγατρικές σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία και εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως, με ένα πορτφόλιο που απαριθμεί πάνω από 350 προϊόντα.

Με όραμά του να αποτελεί για τον κλάδο των κατασκευών τον κορυφαίο συνεργάτη ολοκληρωμένων, αξιόπιστων, καινοτόμων και ποιοτικών λύσεων, η ISOMAT επενδύει στην Έρευνα & Ανάπτυξη με 7 χημεία R&D και 3 χημεία Ποιοτικού Ελέγχου, όπου κάθε χρόνο αναπτύσσονται πληθώρα νέων προϊόντων, ενώ βελτιώνονται συνεχώς τα υφιστάμενα, σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου και με προτεραιότητα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ταυτόχρονα, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς απέναντι στην Κοινωνία, το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο, η ISOMAT υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας με τίτλο «ISOMAT από καρδιάς», ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και εκπροσωπώντας επάξια την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Διαβάστε επίσης: 

Η ISOMAT θέτει σε λειτουργία τη νέα γραμμή παραγωγής κονιαμάτων στη θυγατρική της Ρουμανίας

Η ISOMAT Μεγάλος Χορηγός στο Building Show 2024 από το ΚΤΙΡΙΟ

Πλώρη για νέες αγορές βάζει η ISOMAT

Keywords
Τυχαία Θέματα