Κολωνός: Παραπομπή των 18 κατηγορουμένων της δεύτερης δικογραφίας ζητά ο Εισαγγελέας

Εδώλιο σε μια δεύτερη δίκη για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό, “δείχνει” ο εισαγγελέας σε ακόμα 18 κατηγορούμενους.

Λίγο καιρό μετά την καταδίκη 19 κατηγορουμένων, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χρήστος Ντζούρας προτείνει στο Δικαστικό Συμβούλιο την παραπομπή σε δίκη και των υπολοίπων 18 κατηγορουμένων. Πρόκειται για τη 2η δικογραφία που είχε σχηματιστεί με εμπλεκόμενους φερόμενους πελάτες της ανήλικης.

που εμπλέκονται στη δεύτερη δικογραφία της υπόθεσης σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό εισηγείται

προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας Ο κ. Ντζούρας, με μια πρόταση περίπου 80 σελίδων,

καταλήγει στην κρίση ότι προέκυψαν στοιχεία για την ενοχή όλων των κατηγορουμένων και προτείνει την παραπομπή τους στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας προκειμένου να δικαστούν για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που κατά περίπτωση δεν έχει συμπληρώσει τα 12 ή τα 15 έτη και για πορνογραφία ανηλίκου.

Ο εισαγγελέας ζητά την παράταση της προσωρινής κράτησης όσων είχαν κριθεί προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους ενώ προτείνει να συνεχιστεί η έρευνα για τον ιδιοκτήτη του mini market (έχει καταδικαστεί στην πρώτη δίκη σε ισόβια και 27 έτη κάθειρξης), προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του και σε αυτές τις περιπτώσεις κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Μαρινάκης: Η χώρα χρειάζεται ένα αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές που θα επαναβεβαιώσει τη σταθερότητα

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν λέει ότι θα πάει σε τηλεμαχία (debate) με τον Τραμπ δύο φορές

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι ισχυρίζονται πως έπληξαν αμερικανικό αντιτορπιλικό

Keywords
Τυχαία Θέματα