Πώς θα τα κατάφερνες με αντίπαλο την Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή; (Video)

Χρειάζεται η σκοποβολή γυμναστική; Είναι ένα άθλημα που μπορεί να κάνει ο καθένας; Η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννας Κορακάκη, μάς προκαλεί να δοκιμάσουμε στην πρεμιέρα του Stoiximan Belle Équipe vs Γιώργος Λέντζας.

«Όποιος δυσπιστεί, ας έρθει να δοκιμάσει» είναι η απάντηση της Άννας Κορακάκη σε όσους αμφισβητούν τη δυσκολία της σκοποβολής και τη θέση της ανάμεσα στα Ολυμπιακά αθλήματα.

Το «Stoiximan Belle Equipe vs Γιώργος Λέντζας» έρχεται να κάνει αυτήν τη δοκιμή, βάζοντας έναν άνθρωπο που δεν είναι αθλητής, τον Γιώργο Λέντζα,

να συναγωνιστεί με μερικά από τα μέλη της Stoiximan Belle Équipe. Δηλαδή, την ομάδα Ελλήνων αθλητών που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι έχοντας δίπλα τους ως χορηγό τη Stoiximan.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ο Γιώργος Λέντζας καλείται να συναγωνιστεί τη χρυσή Ολυμπιονίκη του 2016 στη σκοποβολή.

Παράλληλα, η Άννα Κορακάκη αποκαλύπτει πράγματα, όπως τι άθλημα έκανε μέχρι τα 12 της χρόνια και πώς ασχολήθηκε με τη σκοποβολή, πόσες ώρες αφιερώνει στην προπόνησή της σε καθημερινή βάση, γιατί έχει κλειστό το κινητό ακόμη και στα διαλείμματα, ποιοι τραυματισμοί απειλούν τους σκοπευτές και πολλά ακόμα.

Επίσης, εξηγεί την αγάπη της για τη Stoiximan, καθώς τη στηρίζει από το 2015, πριν ακόμη από τη μεγάλη της επιτυχία στο Ρίο ντε Τζανέιρο. 

Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να δείτε στο πρώτο βίντεο «Stoiximan Belle Équipe vs Γιώργος Λέντζας».

Keywords
Τυχαία Θέματα