Σε εξέλιξη η εκδήλωση του Έντι Ράμα στο γυμναστήριο Γαλατσίου

Ξεκίνησε μετά τις 12 η εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα.

Ο Έντι Ράμα μπήκε στην αίθουσα υπό τους ήχους του αλβανικού εθνικού ύμνου και καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που φώναζε «Έντι, Έντι».

Ο Ράμα φρόντισε μάλιστα να απαντήσει από νωρίς στην ομιλία του στο μήνυμα του Φρέντι Μπελέρη μέσα από τις φυλακές. Συγκεκριμένα ο Μπελέρης είπε: «Θέλει να προκαλέσει την Ελλάδα, να κάνει επίδειξη δύναμης στο εσωτερικό της Αλβανίας και να κάμψει το ηθικό των Ελλήνων της περιοχής. Δεν θα τα καταφέρει. Με την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του Ελληνισμού, δεν μπορεί να παίξει κανείς».

Ο Ράμα έδωσε την απάντησή του. «Δεν ήρθα να προκαλέσω, ήρθα να συναντήσω τον λαό μου».

Ο Έντι Ράμα έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος γύρω στις 11:30 και αμέσως κατευθύνθηκε προς το κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου προκειμένου να δώσει την προγραμματισμένη του ομιλία.

Τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ είναι δρακόντεια. Όπως έχει δηλώσει και η ελληνική κυβέρνηση πρόκειται για μια ι«ιδιωτική επίσκεψη» όπου ο Έντι Ράμα θα απευθύνει στους ομοεθνείς του που θα δώσουν το παρών στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου, σε μια προεκλογική ομιλία ενόψει των εθνικών εκλογών του 2025 στη γείτονα χώρα.

Περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί, βρίσκονται επί ποδός (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, Ασφάλεια, Τροχαία) με τον αριθμό να αυξάνεται ή να μειώνεται ανάλογα με τις ανάγκες.

Παράλληλα, έχει ενισχυθεί το πληροφοριακό δίκτυο από την ΕΥΠ και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, ενώ θα υπάρχει και μια παρακολούθηση στα social media.

Διαβάστε επίσης

Το μεγαλύτερο έργο στη χώρα η γραμμή 4 του Μετρό – 15 οι νέοι σταθμοί

Εργαζόμενους από τρίτες χώρες αναζητά η ελληνική βιομηχανία

Πόρτο Χέλι: Ποιοι επενδύουν στο «Μονακό της Ελλάδας» – Ποιοι διαθέτουν ακίνητα

Keywords
Τυχαία Θέματα