Corriere Dello Sport: Αυτό φοβάται η Φιορεντίνα για τα εισιτήρια του τελικού

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα, εξασφάλισαν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό της 29ης Μαΐου και ήδη οι προετοιμασίες για την παρουσία των δύο ομάδων στην OPAP ArenaAEK Arena, όπως θα είναι η ονομασία της από την UEFA

για τον τελικό), έχουν ξεκινήσει.

Οι Ιταλοί, ετοιμάζονται για δεύτερο συνεχόμενο ταξίδι στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς είχαν βρεθεί και πέρσι στην Πράγα, για το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ.

Οι δύο φιναλίστ, αναμένεται να πάρουν από 9000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων τους. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere Dello Sport, δύσκολα θα δούμε στην Αθήνα τόσο μεγάλο αριθμό «τιφόζι», καθώς το φετινό ταξίδι είναι πιο ακριβό σε σχέση με το περσινό.

Στο δημοσίευμα, μίλησε σχετικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των οργανωμένων οπαδών των «βιόλα» (ATF), Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, τονίζοντας:

«Είναι ένα περίπλοκο ταξίδι, γιατί σε σχέση με την Πράγα πέρσι, όπου ήταν δυνατόν να ταξιδέψεις οδικώς και οργανώσαμε πούλμαν ακόμα και την τελευταία στιγμή, στην Αθήνα πηγαίνεις αεροπορικώς και τα εισιτήρια είναι ακριβά. Επίσης, δεν είναι απλό να βρεις πτήσεις τσάρτερ στην Ιταλία, λόγω αριθμού διαθέσιμων αεροσκαφών».

Οι Ιταλοί, έχουν ήδη οργανώσει πτήση τσάρτερ, με κόστος 440-460 ευρώ, χωρίς το εισιτήριο του αγώνα.

Το δημοσίευμα, τονίζει ότι υπάρχει και η εναλλακτική λύση του ακτοπλοϊκού ταξιδιού, από το Μπρίντιζι στην Ηγουμενίτσα, με επίσης αρκετά υψηλό κόστος και αρκετή ταλαιπωρία.

Σύμφωνα πάντα με την Corriere «εκτιμάται ότι στην Αθήνα θα βρεθούν περίπου 3000 οπαδοί των ”βιόλα” και από τη στιγμή που είναι αδύνατον η ΟΥΕΦΑ να αφήσει απούλητα τα υπόλοιπα εισιτήρια, είναι υψηλό το ρίσκο ότι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, μπορεί να βρεθούν σε ίδιες κερκίδες με αυτούς της Φιορεντίνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα