Σε 7 μέρες θα γνωρίζουμε την απόφαση της Τσέλσι, ο Ποτσετίνο περιμένει υπομονετικά για την τελική "ετυμηγορία"

12:35 11/5/2024 - Πηγή: Contra

Η Τσέλσι και αυτή την φετινή σεζόν δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και φυσικά αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνά, πόσο μάλλον όταν έχουν ξοδευτεί εκατομμύρια προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Πλέον φαίνεται πως ήρθε η ώρα της κρίσης και το αποτέλεσμα είναι αμφίρροπο.

Για αρκετό καιρό οι "Μπλε" βρίσκονταν μεταξύ της 10ης και 11ης θέσης της Premier League, όμως πλέον εκμεταλλευόμενοι την κάκιστη πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφεραν να ανεβούν στην 7η. Σε καμία περίπτωση

αυτό δεν είναι ένα αποτέλεσμα επαρκές για το μέγεθος και τις φιλοδοξίες των "Λονδρέζων", όμως αν αναλογιστούμε την περυσινή βαθμολογική τους κατάταξη (12η θέση), τότε γίνεται αντιληπτό πως τουλάχιστον ως ένα βαθμό έχει υπάρξει μία βελτίωση.

Αυτή η ανεπαίσθητη άνοδος σε συνδυασμό με τον τρομερά μεγάλο αριθμό τραυματισμών κατά την διάρκεια της σεζόν αποτελούν το διαπραγματευτικό χαρτί του Ποτσετίνο. Τίποτα δεν φαίνεται να έχει κριθεί ακόμη και για αυτό τον λόγο οι φήμες γύρω από την έκβαση της υπόθεσης έχουν πληθύνει και ο πρώην τεχνικός των Τότεναμ και Παρί πήρε θέση για το ζήτημα.

"Σε μία εβδομάδα θα ξέρουμε αν θα παραμείνω εδώ ως προπονητής της Τσέλσι και του χρόνου. Υπάρχουν πάρα πολλές φήμες. Παιδιά, δεν είναι δική μου απόφαση γιατί αν οι ιδιοκτήτες σκέφτονται να αλλάξουν. Σίγουρα, σε μία εβδομάδα θα ξέρουμε".

"Δεν με επηρεάζει. Επηρεάζει τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μας; Νομίζω ότι ναι, γιατί, στο τέλος, μπορείτε να σκοτώσετε τη φήμη και να με απολύσετε και αυτό δεν είναι πρόβλημα".

"Συμβαίνει σε πολλούς συλλόγους".

Διαβάστε περισσότερα

Tον πήρε για να γίνει σούπερ σταρ, τελικά τον παραχωρεί για τον Γκρίνγουντ

Έσπασε ρεκόρ 59 χρόνων, 4 παιχνίδια για το όνειρο

Keywords
Τυχαία Θέματα