Nemzeti Sport: «Πιθανό να μεταφερθεί ο τελικός του Conference στην Πούσκας Αρένα»

Σενάριο για αλλαγή έδρας του τελικού του Conference League φιλοξενεί η «Nemzeti Sport». Με βάση ελληνικές πηγές που επικαλείται η έγκυρη ουγγρική εφημερίδα χαρακτηρίζει πιθανό το ενδεχόμενο να μη γίνει το παιχνίδι Φιορεντίνα – Ολυμπιακός στην «Αγιά Σοφιά», λόγω των οργανωτικών δυσκολίων.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια τόσο έντος όσο και εκτός του

γηπέδου με δεδομένη τη μεγάλη αντιπαλότητα των δύο οπαδών. Παράλληλα ένας ακόμη λόγος είναι η ευαίσθητη πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα λόγω τον επερχόμενων Ευρωεκλογών. Αυτό ίσως οδηγήσει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να μην αναλάβουν το ρίσκο για τη διεξαγωγή του αγώνα στην Αθήνα.

Τέλος η έγκριτη εφημερίδα αναφέρει και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη πριν το ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση που τεθεί το ζήτημα για αλλαγή έδρας, ίσως η λύση βρεθεί στο «Πούσκας Αρένα».

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο φιλοξένησε την προηγούμενη χρονιά το τελικός του Europa League μεταξύ Σεβίλλη και Ρόμα, ενώ η χώρα έχει θέσει και υποψηφιότητα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2026 ή 2027.

Keywords
Τυχαία Θέματα