Oλυμπιακός – Φιορεντίνα: Οι Ιταλοί για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού (pic)

Μετά τους προβληματισμούς των οπαδών των «βιόλα» για το ακριβό ταξίδι στην Αθήνα για τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας, οι Ιταλοί, ασχολούνται με τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του UEFA Europa Conference League.

Η La Nazione, στο φύλλο της Κυριακής, αφιέρωσε σελίδα, στην οποία αναλύει τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στον

τομέα της ασφάλειας, λόγω της συνύπαρξης οπαδών Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Φιορεντίνα, αλλά ακόμα και του Παναθηναϊκού, τη μέρα του τελικού, στους δρόμους της Αθήνας. Η εφημερίδα, αναπαράγει και το ουγγρικό «σενάριο» της…μετακόμισης του αγώνα στη Βουδαπέστη.

Aπό την πλευρά της, η Corriere Fiorentino, αναφέρει, ότι αύριο, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση αξιωματούχων της UEFA, με εκπροσώπους της ελληνικής Κυβέρνησης και τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να συζητηθούν τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, εξετάζεται το ενδεχόμενο τοποθέτησης γιγαντοοθόνης στον Πειραιά, προκειμένου οι φίλοι του Ολυμπιακού, που δεν θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για το ματς, να είναι συγκεντρωμένοι όλοι μαζί σε έναν χώρο και να αποφευχθεί η μετακίνησή τους, προς την Νέα Φιλαδέφεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα