Αλλάζει «χέρια» η Δόξα Δράμας

Οι Άγγελος Ν. Καλλινικίδης και Λευτέρης Ι. Καλλινικίδης επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για την εμπλοκή τους στη Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά:

«Ύστερα και από την πρόσφατη ενημερωτική συνάντηση μας, με μέλη του ΔΣ της Δόξας, προχωράμε στα επόμενα βήματα για την υλοποίηση των στόχων μας για τον αγαπημένο μας σύλλογο. Την ερχόμενη Τετάρτη 15-5-2024, θα διεξαχθεί η απολογιστική Γενική Συνέλευση, στην οποία θα είμαστε παρόντες για να κάνουμε τα μέλη του Συλλόγου, κοινωνούς του οράματος μας για μια Δόξα αντάξια της ιστορίας της.

Σε ότι αφορά τον προβληματισμό που

δημιουργήθηκε με τις διαγραφές μελών χωρίς πλήρη τήρηση της προβλεπόμενης διαδικασίας, συμμεριζόμαστε τους προβληματισμούς φίλων της ομάδας, αλλά θεωρούμε πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην απόφαση μας να κάνουμε την Δόξα πανίσχυρη. Τέλος, ευχόμαστε καλή πορεία στην ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού στον δρόμο προς την άνοδο. Με την ευκαιρία τονίζουμε πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με καμιά ομάδα, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Στα πλαίσια αυτά, εμείς και συνεργάτες μας βρέθηκαν τόσο στον αγώνα της Νέας Αμισού, όσο και στον αγώνα της Super League που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη. Σεβόμαστε την ιστορία και την προσπάθεια κάθε Συλλόγου, δεν αποδεχόμαστε την λογική της μοναδικότητας, αλλά για εμάς πάνω από όλα είναι η ΔΟΞΑ και το συμφέρον της.

Άγγελος Ν. Καλλινικίδης

Λευτέρης Ι. Καλλινικίδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα