Άρης: Περιμένει ανανεωμένους τους “κίτρινους” ο Μάντζιος

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο προηγούμενος κύκλος αγώνων του Άρη, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας νίκη κόντρα στον (αντίπαλο στον τελικό του Κυπέλλου) Παναθηναϊκό, μετά την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό, με καλές εμφανίσεις και στους δύο αγώνες. Πλέον, οι “κίτρινοι” έχουν κάθε λόγο να ατενίζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια της σεζόν, που οδηγεί στο γκράντε φινάλε.

Ο Άκης

Μάντζιος άφησε τους παίκτες του δύο ημέρες να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν μετά τον αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τους περιμένει την Τετάρτη (1/5) στο Δασυγένειο, για την πρώτη προπόνηση αυτής της εβδομάδας και την αρχή της προετοιμασίας για τους αγώνες που απομένουν ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Στην προπόνηση αυτή θα δει ο προπονητής της ομάδας, αν όλοι είναι σε καλή κατάσταση μετά την προηγούμενη αναμέτρηση, αλλά κι αν οι δύο που αντιμετώπιζαν προβλήματα πριν από το παιχνίδι, οι Μπίργκερ Βερστράτε και Φραν Βέλεθ είναι σε θέση να μπούνε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Όσο πλησιάζει ο τελικός του Κυπέλλου, ο Μάντζιος θα ήθελε όλοι να είναι στη διάθεσή του.

Για τον Μάντζιο, ο αγώνα με τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκε είχε ιδιαίτερη σημασία, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Με τη νίκη που πήρε η ομάδα του σε αυτή την αναμέτρηση, διεύρυνε ο ίδιος το προσωπικό του ρεκόρ νικών απέναντι στους “πράσινους”. Έφτασε πλέον στις οκτώ (8) νίκες, αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Stoiximan Super League επ’ αυτού:

“Ο Άρης επικράτησε για πέμπτη φορά στην τελευταία πενταετία του Παναθηναϊκού εντός και εκτός έδρας και κοινή συνισταμένη σε αυτές τις νίκες είναι ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος ήταν στον πάγκο της ομάδας και στα τρία τελευταία παιχνίδια που επικράτησαν οι Κίτρινοι εκτός έδρας, αλλά και στις δύο εντός έδρας.

Το 1-0 στις 4 Οκτωβρίου 2020 και το 2-1 στις 18 Απριλίου 2021 ήταν οι δύο προηγούμενες που σημειώθηκαν στην Αθήνα, ενώ με γηπεδούχο τον Άρη ήταν στην αναμέτρηση του Α’ Γύρου του φετινού πρωταθλήματος, με 2-0 στις 26 Νοεμβρίου 2023 και στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 με 1-0.

Συνολικά ο Άκης Μάντζιος ως προπονητής έχει βρεθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό 22 φορές σε επίπεδο Super League με όλες τις ομάδες που υπήρξε τεχνικός και ο απολογισμός του είναι 8 νίκες – 2 ισοπαλίες – 12 ήττες.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα και αυτό είχε να συμβεί από την περασμένη σεζόν, όταν τον Ιανουάριο του 2023 ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 3-0 και την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας Τρίπολης πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στους Πράσινους στην Αρκαδία, που είχαν στον πάγκο τους τον Άκη Μάντζιο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης, Περιμένει, “κίτρινους”, Μάντζιος,aris, perimenei, “kitrinous”, mantzios