Αταλάντα – Μαρσέιγ 3-0: Νίκησε και προκρίθηκε (videos + highlights)

Απίστευτο ματς στο Μπέργκαμο μεταξύ Αταλάντα και Μαρσέιγ. Το γκολ του Ρουγκέρι και του Τουρέ ήταν εντυπωσιακά και αρκετά για να κρίνουν το παιχνίδι.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο, η Αταλάντα πέρασε στην αντεπίθεση και βρέθηκε κοντά στο 1-0 με τον Ντε Κέτελαρ, ο οποίος πέτυχε το δοκάρι. Στο 24’ η μπάλα ξανά στα πόδια των γηπεδούχων με τον Σκαμάκα να απειλεί, αλλά να μην πετυχαίνει εστία. Το γκολ ήρθε τελικά για τους «μπεργκαμάσκι» με τον Λούκμαν να κάνει

ένα εξαιρετικό σλάλομ και να σκοράρει για την ομάδα του Τζανπίερο Γκασπερίνι. Η πίεση της Αταλάντα συνεχίστηκε, όταν και στο 36’ ο Ντε Κέτελαρ απείλησε εκ νέου, αλλά ο Πάου Λόπεθ σταμάτησε τον Βέλγο επιθετικό. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον διαιτητή να στέλνει τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν με γκολ στο 52’, όταν ο Ρουγκέρι έκανε το 2-0, αφού η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι. Δεν σημειώθηκε κάποια άλλη ευκαιρία μέχρι το 95’ όταν και ο Τουρέ «έβαλε το κερασάκι στην τούρτα» και έστειλε την Αταλάντα στον τελικό του Europa League.

Οι συνθέσεις:

Αταλάντα (Τζ.- Π. Γκασπερίνι): Μούσο- Ντε Ρουν, Χάιεν, Τζιμσίτι- Τζαπακόστα, Κοουπμάινερς, Έντερσον (55’ Σκαλβίνι), Ρουγκέρι- Ντε Κέτελαρ (61’ Πάσαλιτς), Λούκμαν (), Σκαμάκα (56’ Μίραντσουκ)

Μαρσέιγ (Ζ.-Λ. Γκασσέ ): Π. Λόπεθ- Εμπέμπα (59’ Ουνάχι), Γκιζότ, Μπαλέρντι, Μέρλιν (72’ Λ. Ενρίκε)- Κονντόγκμπια, Βερετού, Κλος (72’ Μουμπάγκνα)- Αρίτ, Εντιαγέ (59’ Ι. Σαρ), Ομπαμεγιάνγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αταλάντα – Μαρσέιγ 3-0, Νίκησε,atalanta – marseig 3-0, nikise