Μπόχουμ: Εκτός μπαράζ ο αρχηγός Ρίμαν

Η Μπόχουμ θα παίξει στα μπαράζ για μια θέση στην Μπούντεσλιγκα της επόμενης σεζόν απέναντι στην Φορτούνα Ντίσελντορφ του Χρήστου Τζόλη. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει όμως τον Έλληνα και πρώτο σκορερ της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας (22 γκολ) χωρίς τον αρχηγό και βασικό τερματοφύλακα Μάνουελ Ρίμαν.

Ο Ρίμαν βρίσκεται στην Μπόχουμ από το 2015. Είναι ο αρχηγός και φέτος έπαιξε σε 33 από τα 34 ματς ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει φορέσει την φανέλα του συλλόγου σε 290 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις κρατώντας

70 φορές το μηδέν.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι θα χάσει τα παιχνίδια των Play offs : “Γιατί υπάρχουν ασυμβίβαστε και διαφορετικές απόψεις σε θέματα της ομάδας” όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του αλλά και το ότι αυτό δεν είναι τιμωρία του Ρίμαν αλλά… τότε τί είναι; Παράλληλα οι Γερμανοί αναφέρουν ότι αρκετοί παίκτες της ομάδας δεν αντέχουν την συμπεριφορά του Ρίμαν κατά την διάρκεια των αγώνων.

Όλα δείχνουν ότι την θέση στην εστία για τα δύο κρίσιμα ματς που έρχονται θα πάρει ο έμπειρος Αντρέας Λούτε ο οποίος άλλωστε έπαιξε και στο μοναδικό ματς που έχασε λόγω τιμωρίας φέτος ο Ρίμαν στο πρωτάθλημα, την εντός εδρας ήττα με 4-1 από την Λειψία (2 Μαρτίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα