Έμερι: Το μυαλό στον Ολυμπιακό, αλλά…

Μπορεί στην Άστον Βίλα να σκέφτονται την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη για τη ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Conference League, ωστόσο ο Έμερι και η διοίκηση της ομάδας δουλεύουν για το Champions League της επόμενης σεζόν.  

Οι Villans βρίσκονται στην πρώτη τετράδα της Premier League

και κάνουν ήδη όνειρα για τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν. Στο ανανεωμένο και πιο απαιτητικό Champions League το ρόστερ θα πρέπει να είναι πιο δυνατό και πιο ευέλικτο, για αυτό τον σκοπό η προσθήκη παικτών με ποιότητα και με τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε πολλές θέσεις, είναι απαραίτητη.

Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Μάριο Ερμόσο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Αναφορές στον ξένο Τύπο δείχνουν ότι η Άστον Βίλα είχε κάνει σημαντικά βήματα στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον Ερμόσο, πλησιάζοντας ολοένα και περισσότερο στην εξασφάλιση της υπογραφής του. Η προοπτική να συναντηθεί με συμπατριώτες του όπως ο Πάου Τόρες και ο Άλεξ Μορένο ήταν ένας παράγοντας που έλκυσε τον 28χρονο, ο οποίος είχε φιλοδοξίες να αγωνιστεί στην Premier League υπό την καθοδήγηση του Έμερι.

Το συμβόλαιο του εν λόγω ποδοσφαιριστή με την ισπανική ομάδα ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες και η προοπτική της απόκτησής του χωρίς κάποια αμοιβή για εξαγοράς των δικαιωμάτων του, κάνει την περίπτωση ακόμα πιο ελκυστική. Η ικανότητα του Ερμόσο να αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αριστερό μπακ προσέφερε μια πολύτιμη διάσταση στις επιλογές της Άστον Βίλα, ταιριάζοντας τέλεια με τις απαιτήσεις του σύγχρονου παιχνιδιού. Επιπλέον, η εμπειρία του σε υψηλά επίπεδα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα αποδειχθεί απαραίτητη.

Ο 28χρονος άσος βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών ομάδων, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από το Νησί, η Άστον Βίλα είναι πιο κοντά στην απόκτηση του. Λίγες ημέρες ακόμα υπομονή για να μάθουμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα