Η Μαντόνα και το παθιασμένο φιλί της με χορεύτρια στη Βραζιλία (video)

Η Μαντόνα, το διαχρονικό ποπ είδωλο, προκάλεσε πρόσφατα πρωτοσέλιδα και έντονη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναδημιουργώντας μια από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές στην ιστορία των MTV Video Music Awards κατά τη διάρκεια της συναυλίας της “Celebration Tour” στη Βραζιλία το περασμένο Σάββατο.

Στα

64 της χρόνια, η σούπερ σταρ εντυπωσίασε το κοινό με ένα παθιασμένο φιλί, αυτή τη φορά με έναν από τους χορευτές της, επαναλαμβάνοντας την περίφημη εμφάνισή της στα VMA του 2003.

Πριν από δύο και πλέον δεκαετίες, κατά τη διάρκεια των MTV VMA του 2003, η Μαντόνα φίλησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε μια παράσταση που έμεινε χαραγμένη στα χρονικά της ποπ κουλτούρας.

Το φιλί της Μαντόνα με την Μπρίντνεϊ Σπίαρς

Η παράσταση ξεκίνησε με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να βγαίνει από μια γιγαντιαία γαμήλια τούρτα, ντυμένη με νυφικό φόρεμα, και να τραγουδάει το “Like a Virgin” – ένα άμεσο νεύμα στην προκλητική εμφάνιση της ίδιας της Μαντόνα στα VMA από το 1984.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα ενώθηκε με τη Spears στη σκηνή και σύντομα το δίδυμο πλαισιώθηκε από τη Μαντόνα, η οποία πέρασε στο single της “Hollywood”. Κατά τη διάρκεια αυτής της ακολουθίας η Μαντόνα έδωσε το απροσδόκητο φιλί στη Σπίαρς, μια στιγμή που έγινε αμέσως ιστορική.

Το φιλί με την Britney Spears και την Κριστίνα Αγκιλέραα

Ωστόσο, δεν αισθάνθηκαν όλοι όσοι βρίσκονταν στη σκηνή κατά τη διάρκεια εκείνης της εμβληματικής παράστασης του 2003 ότι συμμετείχαν στο θέαμα. Η Κριστίνα Αγκιλέρα, η οποία μοιράστηκε επίσης ένα φιλί με τη Μαντόνα λίγο μετά τη Σπίαρς, ένιωσε να επισκιάζεται.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Αγκιλέρα εξέφρασε τα αισθήματά της για αποκλεισμό, σημειώνοντας ότι η εκπομπή επικεντρώθηκε στην αντίδραση του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και όχι στη δική της αλληλεπίδραση με τη Μαντόνα.

Το φιλί της Μαντόνα με την Αγκιλέρα

Ο Τίμπερλεϊκ, πρώην φίλος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εκείνη την εποχή, απαθανατίστηκε από τις κάμερες σε ένα πλάνο αντίδρασης που θα συζητούνταν στα μέσα ενημέρωσης την επόμενη μέρα.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Μαντόνα στη Βραζιλία, όπου αναπαρήγαγε το εμβληματικό φιλί, όχι μόνο επανέφερε μια κομβική στιγμή στην καριέρα της, αλλά και ανέδειξε τη διαρκή ικανότητά της να γοητεύει και να προκαλεί το κοινό παγκοσμίως.

Η χειρονομία αυτή στη συναυλία της έτυχε της βροντερής αποδοχής των θαυμαστών της, υπογραμμίζοντας την ιδιότητά της ως μετρ της επανεφεύρεσης και του θεάματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα