Κολωνία – Ουνιόν Βερολίνου 3-2: Ανατροπή ελπίδας για τους “τράγους” (highlights)

Η Κολωνία επικράτησε 3-2 της Ουνιόν Βερολίνου για την 32η αγωνιστική της Bundesliga μετά από επική ανατροπή και έτσι το θρίλερ για την αποφυγή του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία θα συνεχιστεί και στην τελευταία στροφή της κούρσας! Η Ουνιόν κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων αρκετά νωρίς στο ματς. Ο Κνόχε άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά στο 15′, ενώ στο 19′ ο Φόλαντ σκόραρε με πέναλτι για το 0-2!

Η Ουνιόν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Μάρκο Γκρότε έδειχνε ικανή να διαχειριστεί το προβάδισμα

δύο γκολ, ωστόσο τις ισορροπίες άλλαξε το γκολ του Φλόριαν Κάιντζ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κολωνία έγινε περισσότερο πιεστική και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αλιντού στο 51′! Η Ουνιόν θα μπορούσε να γράψει το 1-3 στο 68′, ωστόσο ο Γκόζενς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Έτσι οι “τράγοι” με τη βοήθεια του κοινού τους, ευτύχισαν να βρουν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίκτυα, με τον Τίγκες στο 87′ και τον Ντάουνς στο 90+3′! Η νίκη αυτή παρατείνει το ενδιαφέρον για την κούρσα παραμονής, η οποία θα παικτεί ανάμεσα σε Μάιντς, Ουνιόν και Κολωνία την τελευταία αγωνιστική!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κολωνία – Ουνιόν Βερολίνου 3-2, Ανατροπή, “τράγους”,kolonia – ounion verolinou 3-2, anatropi, “tragous”