Λαμία: Ο Παπαϊώννου ψάχνει διάδοχη κατάσταση

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας αναφέρθηκε επίσης στο ενδεχόμενο επιστροφής του Καρλίτος στο ρόστερ της ομάδας της νέα σεζόν και στις επαφές με τον Λεωνίδα Βόκολο, για την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας.

Αρχικά, ο Παπαϊωάννου δήλωσε στο «STAR Κεντρικής Ελλάδας»: «Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ ενεργά. Οι μετοχές έπρεπε να μεταβιβαστούν, ορισμένες στον αδερφό μου που δεν έχει τόσο πολύ σχέση με το ποδόσφαιρο. Όταν πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τον Δήμο, κάπως έπρεπε να αποσυμφορηθώ. Ασχολούμαι, αλλά όχι όπως πριν από

ένα χρόνο. Θέλουμε διάδοχη κατάσταση. Να βρούμε έναν άνθρωπο να αγαπάει το ποδόσφαιρο και την πόλη. Ήρθαν πολλοί, υπήρξαν και κάποιοι σοβαροί αλλά… Ψάχνουμε. Μακάρι να βρούμε αύριο το πρωί τη διάδοχη κατάσταση. Δεν είναι θέμα του πόσα χρήματα θα δώσει. Μας ενδιαφέρει να είναι υγιής επιχειρηματίας, να αγαπάει το ποδόσφαιρο και να έχει διάθεση να συνεχίσει η ομάδα. Στις εγκαταστάσεις υστερούμε σε σχέση με άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Όχι στο προπονητικό, αλλά στο γήπεδο. Έχουμε μείνει πίσω. Σε ένα θέμα έχουμε κάνει λάθος. Δεν έχουμε δώσει βάρος στα φυτώρια και τις ακαδημίες μας. Φέτος θα μπορούσαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Καρλίτος: «Μας βοήθησε πάρα πολύ. Όταν μου είπε πως θέλει να πάει στην Αστάνα, έκανε ότι μπορούσα να τον κρατήσω. Δεν… κρατιόνταν. Έχουμε καλές σχέσεις. Προχθές μου έστειλε μήνυμα. Συζητάμε, θα δούμε αν γυρίσει. Δεν αποκλείουμε τίποτα».

Επίσης, δήλωσε για το μέλλον του Βόκολου: «Έχουμε ήδη κάνει μία κουβέντα. Θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες. Ο προπονητής έχει τις ιδέες και τα θέλω του, εμείς έχουμε τα θέλω μας. Θα δούμε αν μπορούσε να συνεχίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λαμία, Παπαϊώννου,lamia, papaionnou