Μίλαν: Τι συμβαίνει με τον Μενιάν

Ο 28χρονος Γάλλος έχει επί του παρόντος κάτι παραπάνω από δύο χρόνια από το συμβόλαιό του στο Μιλάνο και δεν έχει ακόμη συμφωνήσει σε επέκταση, με διαφωνίες σχετικά με το ύψος του υψηλού μισθού του. Ως εκ τούτου, έχουν αρχίσει να αναδύονται ψίθυροι για πιθανή έξοδο το καλοκαίρι από το Σαν Σίρο.

Ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Γαλλίας μετά το τέλος εποχής για τον Ούγκο Λορίς, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ομάδα

της Μίλαν, από την άφιξή του από τη Λιλ τον Ιούλιο του 2021, όντας ένας από τους ήρωες της νικηφόρας σεζόν του Scudetto και συνέχισε να λάμπει παρά τις δυσκολίες την τελευταία μερικά χρόνια.

Ο Μενιάν είναι ακόμα στο αρχικό συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Μίλαν όταν έφτασε πριν από τρία χρόνια, αφήνοντας το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2026. Οι διαπραγματεύσεις με τους ατζέντηδες του συνεχίζονται εδώ και μήνες, αλλά δεν έχουν ακόμη αποτέλεσμα.

Ο Γάλλος βρίσκεται σε ένα περίεργο σημείο στο περιβάλλον του Μιλάνου, αρχίζοντας να νιώθει απομονωμένος καθώς συνεχίζει να εργάζεται για να προσπαθήσει και να κερδίσει. Σίγουρα είναι φιλόδοξος και η έλλειψη ανταγωνιστικότητας αυτή τη σεζόν τον έχει απογοητεύσει. Αυτή τη στιγμή κερδίζει περίπου 3,2 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν, θέλει σημαντικά υψηλότερο μισθό για να τον κρατήσει στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, αλλά προς το παρόν ο σύλλογος απέχει πολύ από τα αιτήματά του, δημιουργώντας στάμπα στις διαπραγματεύσεις.

Η απογοητευτική σεζόν της Μίλαν και η έλλειψη εξαιρετικών επιδόσεων του επηρέασαν επίσης την χρηματιστηριακή του αξία, βλέποντάς την να πέφτει από περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ σε περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ, καθιστώντας τον μια ευκαιρία μεταγραφικής αγοράς για τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Ακούγονται και γράφονται διάφορα. Η Μίλαν θα ήταν πρόθυμη να πουλήσει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα για 70-80 εκατομμύρια ευρώ αυτό το καλοκαίρι, προσδιορίζοντας τον άνθρωπο που στέρησε την πρόκριση της Εθνικής μας στο επόμενο EURO του καλοκαιριού στη Γερμανία, τον Γκιόργκι Μαμανταρσβίλι, της Γεωργίας και της Βαλένθια ως πιθανό αντικαταστάτη. Η Τσέλσι και η Μπάγερν Μονάχου έχουν και οι δύο επικαλεστεί ως πιθανοί υποψήφιοι για τον Γάλλο. Με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο προ των πυλών, οι αμφιβολίες συνεχίζουν να αυξάνονται σχετικά με το μέλλον του στη Μίλαν.

Προς το παρόν δεν συμβαίνει τίποτα για τον Γάλλο τερματοφύλακα, με τους «Ροσονέρι» να περιμένουν να δουν πώς θα πάνε όλα τις υπόλοιπες εβδομάδες της σεζόν. Το μέλλον του παίκτη θα συζητηθεί σύντομα, αλλά προς το παρόν όλα είναι ήσυχα…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίλαν, Μενιάν,milan, menian