Ναν: «Δεν περίμενα να ανανεώσω, θα είμαι ο MVP του Final-4 και προτιμώ τη Ρεάλ στον τελικό» (video)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου:

Για τον ημιτελικό με τη Φενέρ: «Θα είναι μια μάχη, το ξέρουμε, παιχνίδι 40 λεπτών, για την ομάδα που θα περάσει στον τελικό, θα το διασκεδάσουμε. Αισθάνομαι υπέροχα, έδειξα την ανταγωνιστικότητά μου, έφερα στην ομάδα νοοτροπία νικητή και προσπάθησα να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα. Είμαστε μια φρέσκια ομάδα, οπότε έπρεπε να βάλουμε τα πράγματα σε σειρά γρηγορότερα από το αναμενόμενο, αλλά δεθήκαμε και βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα».

Για το ότι ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας: «Είναι τιμή για μένα, να είμαι μέλος της πρώτης πεντάδας

της Euroleague, υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες εκεί, είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εκεί».

Για την προσαρμογή του: «Όταν πρωτοήρθα ακόμα ψάχναμε την ταυτότητά μας ως ομάδα, μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ, να βρω τα πατήματά μου, να χαμηλώσω ρυθμό, να παίξω καλύτερη άμυνα, να γυρίσω την μπάλα για να «ζεστάνω» τους συμπαίκτες μου».

Για την ανανέωσή του με τον Παναθηναϊκό: «Δεν το περίμενα καθόλου για να είμαι ειλικρινής, είχα στο μυαλό μου ότι έρχομαι να παίξω ένα χρόνο και να δω ξανά τι μπορώ να κάνω στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά «αγκάλιασα» τα πάντα όλη τη σεζόν, είναι τιμή για μένα να υπογράψω την επέκταση του συμβολαίου μου με ένα σπουδαίο κλαμπ, με καταπληκτικούς οπαδούς. Δε θα ήθελα τίποτα άλλο από το να παίζω γι’ αυτούς τους οπαδούς και να το κάνω σπίτι μου».

Για τον στόχο και το MVP: «Αυτός είναι ο στόχος μου, δεν τον έχω βγάλει από τη λίστα μου, τέσσερις ομάδες έμειναν, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να νικήσεις σε δύο παιχνίδια, θα κάνω τα πάντα για να είμαι ο καλύτερος για την ομάδα μου και να κατακτήσουμε αυτές τις νίκες».

Για την προτίμησή του στον τελικό: «Θα έλεγα την Ρεάλ Μαδρίτης γιατί καταφέραμε να τους νικήσουμε εκτός έδρας, αλλά όποιος και να βρεθεί απέναντί μας, θα έχει πλάκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα