Ντε Ρόσι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη θυσία τους»

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι μίλησε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Μπάγερ Λεβερκούζεν από τα ημιτελικά του Europa League. Ο προπονητής των «τζιαλορόσι» είπε ότι είναι περήφανος για τους παίκτες του, για τη θυσία τους αλλά και για την προσπάθεια που κατέβαλλαν απέναντι στις «ασπιρίνες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στη «Bay Arena»:

«Παίξαμε ένα παιχνίδι με τεράστια περηφάνια, ένα παιχνίδι μεγάλης ευφυΐας. Στα πρώτα 25 λεπτά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες»,

ήταν το σχόλιο του μετά τον αγώνα.

«Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μια πολύ δυνατή ομάδα και συνεχίσαμε να παίζουμε κατοχή ενώ ήμασταν ψυχικά ήρεμοι. Παλέψαμε σε αυτό το οργανωμένο παιχνίδι με τη σωστή νοοτροπία», τόνισε για την αντίπαλό του.

«Τώρα μπορώ μόνο να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη θυσία τους, είμαι περήφανος για αυτούς. Όταν έφτασα ήξερα την κατάσταση, ήξερα ότι θα έπρεπε να κυνηγήσουμε άλλες ομάδες για να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε για τους παίκτες του.

«Αν μου έλεγαν τον Ιανουάριο ότι θα έπαιζα σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και ότι θα πάλευα μέχρι τέλους για το Champions League, θα είχα υπογράψει αμέσως για αυτό. Τώρα δεν μπορούμε να ησυχάσουμε, μας περιμένουν τρία πολύ σημαντικά ματς», σχολίασε για τη συνέχεια της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα