Παναθηναϊκός: Χρήστος Κόντης, ίσως η καλύτερη επιλογή σε αυτό το χρονικό σημείο

Η απόφαση αυτή της διοίκησης ευτυχώς συνοδεύτηκε από μια κίνηση που έχει το λιγότερο δυνατό ρίσκο, καθώς ο αντικαταστάτης του Τούρκου τεχνικού είναι ο Χρήστος Κόντης, ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στα πράσινα αποδυτήρια. Ο τελευταίος σίγουρα μπορεί να αλλάξει κάτι στην ομάδα του τριφυλλιού, η οποία στις επόμενες δυο αναμετρήσεις παίζει τους κόπους μιας χρονιάς και όχι μόνο.

Από τη στιγμή που αποφασίζεις να αλλάξεις τον προπονητή, έπρεπε να φέρεις στην ομάδα κάποιον που θα γνώριζε καλά τι συμβαίνει στην ομάδα. Άρα οι επιλογές που έπεσαν στο

τραπέζι ήταν πολύ περιορισμένες. Λύση ανάγκης βέβαια, αλλά στην φάση που βρισκόμαστε όταν χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν, ίσως ήταν η μοναδική.

Άλλωστε ο Κόντης ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Γιοβάνοβιτς και έχει την ίδια σχεδόν φιλοσοφία με τον Σέρβο. Μπορεί να αγγίξει την καρδιά των ποδοσφαιριστών, αφού στο διάστημα που εργάσθηκε στον Παναθηναϊκό είχε εξαιρετική σχέση με όλους.

Σίγουρα θα κερδίσει και τους δυσαρεστημένους, γιατί είναι επικοινωνιακός και αγαπητός, στοιχεία που σε αυτές τις περιπτώσεις βοηθούν στη δημιουργία καλού κλίματος, το οποίο είχε διαταραχθεί, ύστερα από τις τρεις σερί ήττες στα πλέι οφ.

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση ελπίζει ότι θα αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια άμεσα και αυτό είναι το ζητούμενο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Τερίμ είναι παρελθόν και αποχαιρέτησε πριν από λίγο με γραπτή του δήλωση.

Τεράστιο όνομα με επιτυχίες στις ομάδες που εργάσθηκε, αλλά…

Ίσως αν είχε έρθει στο ξεκίνημα της σεζόν τα πράγματα να εξελίσσονταν διαφορετικά. Πλέον οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, αφού ο νέος προπονητής καλείται να διορθώσει πολλά, αλλά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Αν τα καταφέρει θα κερδίσει και ο ίδιος και η ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα