Παναθηναϊκός: Δεν έχει λογική να φύγει τώρα ο Τερίμ

Εκτιμώ ότι τα δημοσιεύματα που θέλουν την άμεση αντικατάσταση του Τούρκου τεχνικού δεν έχουν βάση και κυρίως λογική.

Δεν είναι δυνατόν τρια 24ωρα πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει πολλά και κυρίως λίγες μέρες πριν από τον τελικό κυπέλλου, να αλλάξεις τον προπονητή.


Να φύγει και να έρθει ποιος ;Αλλά το σημαντικότερο, πότε να προλάβει να αλλάξει κάτι στην ομάδα ;

Το έχει κάνει στο παρελθόν αυτό το λάθος η

διοίκηση και το πλήρωσε ακριβά. Είναι σίγουρο ότι δεν θα το επαναλάβει και ας γράφουν κάποιοι ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Σίγουρα υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις και μπορεί όντως το βράδυ να ανακοινωθεί ότι ο Τούρκος τελείωσε από το τριφύλλι, αλλά δεν το νομίζω.


Ο Φατίχ Τερίμ, αν τελικά αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, (γιατί ούτε αυτό είναι βέβαιο), θα φύγει αμέσως μετά τον τελικό κυπέλλου. Μπορεί το κλίμα στην ομάδα να μην είναι καλό, όμως, θα είναι καθαρή αυτοκτονία να παρθεί τέτοια σημαντική απόφαση τώρα και αυτό το καταλαβαίνουν πολύ καλά όσοι γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας μιας ομάδας.


Στα επόμενα δυο ματς οι πράσινοι παίζουν τους κόπους όχι μόνο της φετινής χρονιάς, αλλά και της επόμενης, γιατί αν δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, η επόμενη μέρα θα γίνει ακόμα δυσκολότερη.


Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και Τερίμ έκανε ορισμένα λάθη, όπως και ο προκάτοχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά δεν μπορεί να κριθεί τώρα.
Ας τελειώσει η σεζόν με το καλό και μετά ας κάνει ο ίδιος τον απολογισμό στη διοίκηση.

Τότε να εξηγήσει στον Γιάννη Αλαφούζο τι ακριβώς διαπίστωσε από την παρουσία στην ομάδα τους μήνες που εργάσθηκε και αν δεν πείσει με τις απαντήσεις που θα δώσει αν αποχωρήσει.

Γιατί κακά τα ψέματα, δεν διάλεξε κανένα ποδοσφαιριστή ο Τούρκος, εκτός από δυο- τρεις που αποκτήθηκαν μετά την άφιξη του στη χώρα μας τον περασμένο Δεκέμβριο. Ούτε μπορεί να τους κάνει μαθήματα, πως να πλασάρουν και πως να ντριπλάρουν σε αυτή την ηλικία. Βεβαίως όλα αυτά που πιστεύω μπορεί να ανατραπούν και να διαβάσουμε ανακοίνωση για διαζύγιο με τον Τούρκο, όμως δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα