Παναθηναϊκός: Με στόχο τις δύο (συν μία) νίκες

Οι ήττες από την ΑΕΚ με 3-0 την 7η αγωνιστική των play offs και η εντός έδρας με 1-0 από την Άρη τρεις ημέρες αργότερα, κλόνισαν το κλίμα στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού.

Ο Φατίχ Τερίμ και οι ποδοσφαιριστές του, γνωρίζουν καλά ότι πολύ εύκολα μπορεί να “γκρεμιστεί” μέσα σε λίγες το καλό κλίμα που “έχτιζαν” στην διάρκεια της σεζόν. Οι δύο προαναφερόμενες ήττες, έθεσαν ουσιαστικά

την ομάδα εκτός τροχιάς διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Αν μάλιστα το “στραβοπάτημα” ολοκληρωθεί με μια πιθανή αποτυχία στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στους “κιτρινόμαυρους” της Θεσσαλονίκης, τότε η χρονιά θα τιναχτεί στον αέρα με απρόβλεπτες συνέπειες.

Άπαντες έχοντας κατανοήσει την σοβαρότητα της κατάστασης και τους κινδύνους που ελοχεύουν στο ενδεχόμενο αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και είναι αποφασισμένοι να “γυρίσουν” το εις βάρος τους κλίμα.

Αυτό που καλούνται να κάνουν, είναι να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί μέχρι το τέλος και στα αποδυτήρια δεν σκέφτονται τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από το να δώσουν τα πάντα ώστε να κλείσουν με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, και μία νίκη στο κύπελλο, ακόμη κι΄ αν γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να υπεβάλλουν εαυτούς.

Το έργο τους κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, δεδομένου ότι για το πρωτάθλημα απομένουν το εκτός έδρας παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και το εντός έδρας ντέρμπι με τον “αιώνιο” αντίπαλο, ενώ ακόμη πιο δύσκολη θα είναι η αποστολή τους στον τελικό του Βόλου, καθώς εκεί θα παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα