ΠΑΟΚ Β – Ηρακλής 2-2: Χορταστική ισοπαλία με buzzer beater!

Το ματς μεταξύ του ΠΑΟΚ Β και του Ηρακλή σήμερα (14/5) στην Ευκαρπία μπορεί να μην είχε νικητή, όμως, το σίγουρο είναι ότι κέρδισαν όλοι όσοι το παρακολούθησαν! Η εξέλιξή του ήταν απίστευτη, καθώς το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με εκατέρωθεν γκολ στις καθυστερήσεις. Μάλιστα, το τέρμα της ισοφάρισης των “ασπρόμαυρων” καταγράφηκε ως buzzer beater,

αφού κατόπιν έληξε η αναμέτρηση.

Ο αγώνας, που ήταν στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι άουτ του Βορείου Ομίλου της Super League 2, είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο αντίπαλοι παλεύουν μεταξύ τους για την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία. Η ισοπαλία, λοιπόν, κράτησε τους “ασπρόμαυρους” στην κορυφή με 31 βαθμούς, ενώ οι “κυανόλευκοι” ακολουθούν με 30.

Ο Ηρακλής ήταν πιο πιεστικός στη διάρκεια του αγώνα, με τον Μοναστηρλή να σώζει την εστία του σε αρκετές περιπτώσεις. Στο 66ο λεπτό ο Γκμπενιόν άνοιξε το σκορ για τους “κυανόλευκους”, όμως, ο ΠΑΟΚ Β είχε γρήγορη απάντηση. Στο 73ο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γρόσδη έκανε το 1-1. Ο Κούστα πέτυχε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το 1-2 και φάνηκε να δίνει τους τρεις βαθμούς στον Ηρακλή, όμως, ο ΠΑΟΚ Β μίλησε τελευταίος. Ο Πανίδης πέτυχε… buzzer beater τέρμα δύο λεπτά αργότερα (90’+4′) και διαμόρφωσε το 2-2, που ήταν το σκορ του παιχνιδιού τελικώς!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Τασιούρας, Γιαξής (46΄ Κωττάς), Παναγιώτου, Δεληγιάννης, Γκούμας, Ρούμιαντσεβ (58΄ Σπυράκος), Γρόσδης, Σμυρλής (58΄ Δαρέλας), Κανίς (58΄ Πανίδης)

ΠΟΤ Ηρακλής: Βελλίδης, Κωστόπουλος, Βιτλής, Γκεμπνιόν, Σιούτας, Εμπό, Δοϊρανλής, Αρόγιο, Ισνάλντο (80΄ Γκερμούς), Σπυρίδης (80΄ Πατράλης), Κούστα

Keywords
Τυχαία Θέματα