Μάντσεστερ Σίτι: Για το πρωτάθλημα… κόντρα στην κάκιστη παράδοση (video)

Η μάχη για τον τίτλο στην Premier League κορυφώνεται, γιγαντώνεται και περνάει μέσα από το γήπεδο της Τότεναμ. Εκεί, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι (22:00, Novasports Premier League), η οποία ψάχνει μόνο νίκη για να περάσει την Άρσεναλ στη βαθμολογία και να κάνει άλμα… πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα κατά το παρελθόν,

όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να νικήσει στην νεοσύστατη έδρα των «σπιρουνιών», αλλά ούτε καν να αποσπάσει βαθμό ισοπαλίας.

Σε τέσσερεις επισκέψεις τους εκεί για λογαριασμό της Premier League, οι «μπλε» του Μάντσεστερ μετρούν ισάριθμες ήττες με συνολικών σκορ 6-0. Επιπλέον οι «πολίτες», στα τελευταία 20 εκτός έδρας παιχνίδια τους με αντίπαλο την Τότεναμ μετρούν μόλις πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και 13 ήττες.

Η μοναδική τους νίκη στο «Tottenham Hotspur Stadium», ήρθε φέτος, για τον τέταρτο γύρο του FA Cup με 1-0, χάρη σε γκολ του Ακέ στο 88ο λεπτό. Ενώ, στην πρώτη τους επίσκεψη εκεί, γνώρισαν ήττα με το ίδιο σκορ για τα προημιτελικά του UEFA Champions League της σεζόν 2018-19, όπου η Τότεναμ είχε φτάσει μέχρι τον τελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα