Παρί Σεν Ζερμέν – Τουλούζ 1-3: Φιέστα τίτλου με ήττα στο «αντίο» του Εμπαπέ στο «Parc des Princes»

Στην τελευταία του εμφάνιση στο «Parc des Princes» με τη φανέλα της Παρί, ο Κιλιάν Εμπαπέ, αποθεώθηκε όπως ήταν φυσικό από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι του χάρισαν μια όμορφη στιγμή με ένα υπέροχο κορεό με το πρόσωπο του.

Ο Γάλλος σταρ που όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί σύντομα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν τους άφησε παραπονεμένους αφού στο 8ο λεπτό με ασίστ από τον… τερματοφύλακα του, πέρασε τον Ρεστέ και πλάσαρε σε κενή

εστία, πετυχαίνοντας έτσι το 256ο γκολ του με τη φανέλα της Παρί. Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε για πολύ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντάλινχα, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή και νίκησε με όμορφο τελείωμα τον Αρνάου.

Με το παιχνίδι να έχει πάρει ξέφρενο ρυθμό και τους γηπεδούχους, να χάνουν τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη! Επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου! Στην πρώτη της επίσκεψη με αξιώσεις στα «καρέ» της Παρί, ευτύχησε και να πανηγυρίσει – χαλάσει το πάρτι που είχε στηθεί στο «Parc de Princes» με φοβερό γκολ του Γκμποχό στο 68΄. Οι φιλοξενούμενοι δε σταμάτησαν όμως εκεί. Στο 90’+5‘ με το γκολ του Μαγκρί πανηγύρισαν μια ιστορική νίκη στην πρωτεύουσα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Ενρίκε): Αρνάου, Μουκιελέ (Χακιμί 77΄), Σκρίνιαρ, Περέιρα, Ζαγκ, Σολέρ, Ουγκάρτε, Λι (Ντεμπελέ 63΄), Ασένσιο (Ράμος 77′), Μπαρκολά (Μαγιουλού 63΄), Εμπαπέ

Τουλούζ (Μαρτίνες): Ρεστέ, Κόστα, Κεμπέν, Ντιαρά, Ντέσλερ (Καμάνζι 64΄), Κάσερες, Σιέρο, Σουάσο (Μαουισά Ελεμπί 79′), Αμπουκλάλ (Ντένουμ 64΄), Νταλίνχα (Μαγκρί 79΄), Γκμποχό (Μπαμπίτσκα 88΄)

Keywords
Τυχαία Θέματα