Ρόουζ: “Ανεβασμένοι μετά τα αποτελέσματα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!” (video)

Μετά από τέσσερις σερί ήττες στα πλέι οφ, οι “κίτρινοι” είχαν ανάγκη τα θετικά αποτελέσματα που πήραν κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος. Ουσιαστικά μπορεί να μην άλλαξε κάτι γι’ αυτούς στη βαθμολογία, όμως, στον αθλητισμό έχουν μεγάλη σημασία και τα άυλα στοιχεία, όπως η ψυχολογική τόνωση και η αυτοπεποίθηση. Ακριβώς σε αυτά και τη σημασία τους για τους παίκτες του Άρη στάθηκε ο Λίντσεϊ Ρόουζ στις δηλώσεις

που έκανε σήμερα (14/5) στη NOVA, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λαμία, για την 9η αγωνιστική της έξτρα περιόδου της Stoiximan Super League.

Αρχικά, ερωτώμενος αν η διακοπή του πρωταθλήματος ωφέλησε την ομάδα του, απάντησε: “Πιστεύω ότι η διακοπή ήταν χρήσιμη για εμάς, για να ηρεμήσουμε πνευματικά και σωματικά. Ακόμη και να περάσουμε περισσότερο χρόνο όλοι μαζί ως ομάδα, για να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, να προετοιμαστούμε όπως πρέπει για τα τρία παιχνίδια που απομένουν για τη λήξη της σεζόν -και ειδικά το τελευταίο, ο τελικός του Κυπέλλου”.

Στην ερώτηση πόσο τόνωσαν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του τα δύο καλά αποτελέσματα πριν τη διακοπή, κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, και ειδικά το τελευταίο, είπε με έμφαση: “Είχαμε ηττηθεί σε πολλά παιχνίδια στη σειρά και αυτό δεν ήταν καλό για εμάς. Επομένως, τα αποτελέσματα σε αυτά τα δύο παιχνίδια μας έδωσαν και πάλι αυτοπεποίθηση και χαρά! Ήταν πολύ καλά εν όψει των επόμενων αγώνων”.

Σχετικά με το τι περιμένει να δώσει στην ομάδα το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία, τόνισε ο Ρόουζ: “Κατ’ αρχάς, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, για να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την αυτοπεποίθησή μας. Επιπλέον, θέλουμε να έχουμε μετά από αυτό το παιχνίδι το κατάλληλο πνεύμα για το επόμενο απέναντι στον ΠΑΟΚ και φυσικά για τον τελικό του Κυπέλλου, που ακολουθεί στο τέλος”.

Κι όσο για το πώς προσεγγίζουν αγωνιστικά οι “κίτρινοι” την αναμέτρηση με τη Λαμία, τόνισε: “Εμείς είμαστε “στρατιώτες”! Πρέπει να πράξουμε όπως μάς πει ο προπονητής. Εμείς ετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι όπως πριν από κάθε σημαντικό αγώνα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα