sportskacentrala: “Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Οζέγκοβιτς”

Τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς με τον ΠΑΟΚ συνδέει σημερινό (30/4) σέρβικο δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportskacentrala.com. Μάλιστα, στο κείμενο αναφέρονται και λεπτομέρειες επί των οικονομικών, ενώ γίνεται αναφορά και στη φιλία του Σέρβου κεντρικού επιθετικού της Κηφισιάς με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Το δημοσίευμα, που έχει τίτλο, “Άλλος ένας πρώην παίκτης της Παρτιζάν κοντά στην υπογραφή του στον ΠΑΟΚ”, λέει αρχικά: “Είναι γνωστό ότι οι οπαδοί της Παρτιζάν και του ΠΑΟΚ

διατηρούν αδερφικές σχέσεις. Ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη θα μπορούσε σύντομα να περιλαμβάνει δύο πρώην Παρτιζάνους. Εκεί βρίσκεται από παλιά ο Andrija Živković, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, και σύντομα θα μπορούσε να προστεθεί ο Ognjen Ožegović. Ο επιθετικός αγωνίζεται στην Κηφισιά, για την οποία σημείωσε 16 γκολ. Αυτό δεν βοήθησε τον σύλλογο, όπως έχουν τα πράγματα, να μην υποβιβαστεί”.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: “Ο Οζέγκοβιτς θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο ΠΑΟΚ θέλει να εξασφαλίσει την υπογραφή του. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα είναι οι μισθοί. Ο Σέρβος επιθετικός ζητά μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ προσφέρει λιγότερα. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει 180.000 ευρώ στο Κηφισιά. Ένας από τους τρόπους, όμως, για να πείσεις τον Οζέγκοβιτς είναι να… πατήσεις στον Άντρια Ζίβκοβιτς για να τον επηρεάσεις, θεωρώντας ότι είναι καλοί φίλοι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα