Τα KEA BEACH GAMES 2024 αρχίζουν δυναμικά στην Τζιά!

Βασικοί συνοδοιπόροι και υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής είναι το ο Δήμος Κέας και οι χορηγοί οι οποίοι στοχεύουν και επενδύουν σε δράσεις που προάγουν και αναβαθμίζουν το νησί!

Το πρόγραμμα ξεκινάει δυναμικά στο μαγευτικό νησί της Κέας, καθώς τα πολυαναμενόμενα “KEA BEACH GAMES 2024” γράφουν τη δική τους ιστορία. Αξέχαστες εμπειρίες για παιδιά, αθλητές, οικογένειες και λάτρεις του αθλητισμού επρόκειτο να αναβιώσουν σε πολλά σημεία της Κέας.

Την Πέμπτη 23 Μάϊου,

θα ξεκινήσει το πρώτο από τα τρία τουρνουά ΚΕΑ BEACH VOLLEY FUN αυτού του καλοκαιριού και με της εκδηλώσεις εορτασμού του Δήμου Κέας για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλασία, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Ακολουθούν πέντε τουρνουά, Beach Soccer, Darts και το πολυαναμενόμενο KEA BLISS TENNIS CUP θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή φέτος! Αυτά είναι τουρνουά γνωριμίας και ευκαιρίας για τους τοπικούς αθλητές, επισκέπτες, παρέες, οικογένειες και λάτρεις του αθλητισμού να επιδείξουν τις ικανότητές τους και να απολαύσουν μια φιλική, προσανατολισμένη στην κοινότητα ατμόσφαιρα.

Το καλεντάρι των αθλητικών δραστηριοτήτων, προσφέρει επίσης πέντε (5) Παιδικά Camp που θα οργανωθούν με Beach Volley, Κολύμβηση, Beach Soccer, Γνωριμία με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι 2024 αλλά και Μπάσκετ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος ΣΠΑΚΕ! Υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις αθλητικές τους ικανότητες και θα καλλιεργήσουν την αποφασιστικότητα και την ομαδικότητα τους, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουν νέες φιλίες.

Αν βρεθείτε όμως 19 με 21 Ιουλίου στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer 2024 στην μαγευτική παραλία του Οτζιά! Οι καλύτερες ελληνικές ομάδες Beach Soccer θα αγωνιστούν για το τρόπαιο τους Πρωταθλήματος! Η οργάνωση είναι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την σημαντική συμβολή του Δήμου Κέας αλλά και του Υπουργείου Αθλητισμού! Η διοργάνωση υπόσχεται συναρπαστικούς αγώνες, έντονες φάσεις στην άμμο καθώς και έναν ανταγωνιστικό τελικό γεμάτο εκπλήξεις!

Η υποστήριξη και ο ενθουσιασμός της τοπικής κοινότητας συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία των KEA BEACH GAMES. Οι κάτοικοι, οι τοπικοί σύλλογοι και οι επιχειρήσεις έχουν αγκαλιάσει τον θεσμό για να καλλιεργήσουν ένα περιβάλλον δράσης, συντροφικότητας, πάθους και αθλητικής αριστείας, διασφαλίζοντας ότι τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές θα έχουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, ελάτε στο νησί της Κέας που συνεχίζει να γοητεύει με τη φυσική ομορφιά, τη ζεστή φιλοξενία και το πλούσιο ημερολόγιο αθλητικών εκδηλώσεων. Είτε είστε αθλητής που αναζητά νέες προκλήσεις, είτε μια οικογένεια που αναζητά δραστηριότητες γεμάτες διασκέδαση, είτε θεατής έτοιμος να παρακολουθήσει συναρπαστικούς αγώνες, τα KEA BEACH GAMES 2024 θα είναι άλλη μια ανεπανάληπτη γιορτή του αθλητισμού και αναψυχής, της κοινότητας και του πνεύματος της Κέας που ήρθε για να μείνει!

Σημειώστε λοιπόν τα ημερολόγιά σας, συγκεντρώστε την ομάδα σας, πάρτε την ρακέτα σας και ελάτε μαζί μας σε αυτό το ιδιαίτερο και αθλητικό ταξίδι, καθώς «βουτάμε» σε ένα καλοκαίρι γεμάτο αξέχαστες αναμνήσεις, θριάμβους και την αδιάκοπη επιδίωξη του αθλητικού μεγαλείου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και ενημερώσεις σχετικά με την εκδήλωση, ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. @keabeachgames

Keywords
Τυχαία Θέματα