Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης (15/05)

Αναλυτικά: Κριός

Από σήμερα και μέχρι τον 2ο του μήνα, ο Ερμής μεταβαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά θέματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να διαχειριστείς τα τρέχοντα έξοδα και να τα φροντίσεις. Μπορείς να ασχοληθείς με την τακτοποίηση των οικονομικών σου υποθέσεων, να διαχειριστείς τα χρέη και τις οφειλές σου, και πάνω απ’ όλα να εξετάσεις τρόπους αύξησης των εσόδων σου. Ενδέχεται να επιλέξεις να κάνεις αγορές ή να ασχοληθείς με αγοραπωλησίες. Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα να λάβεις χρήματα μέσω ασφαλειών ή εκδουλεύσεων. Ωστόσο, η Σελήνη που σχηματίζει

τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και το Δία, μπορεί να επιφέρει αυξημένα έξοδα και απαιτητική διαχείριση, ενώ ενδέχεται να προκύψουν και έκτακτα οικονομικά προβλήματα που δεν είχες προβλέψει.

Ταύρος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ο Ερμής περνάει και αυτός στο δικό σου ζώδιο, στον 1ο σου. Θα επικεντρωθείς στην επικοινωνία ως τρόπο να εκφράσεις τον εαυτό σου. Θα είσαι ενεργός σε πολλά θέματα και θα εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου, ενδεχομένως να φαίνεσαι πιο νεανικός ακόμη και στην εμφάνισή σου. Θα είσαι ευέλικτος και θα πραγματοποιείς πολλές μετακινήσεις, συναλλαγές και δοσοληψίες. Θα δείχνεις ευγένεια και θα δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες, ενώ είναι πιθανό να έχεις τυχαίες συναντήσεις που θα σου προσφέρουν διασκέδαση. Ωστόσο, για σήμερα, η Σελήνη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία από τον 1ο σου, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό σου χώρο.

Δίδυμος

Βρίσκεσαι ήδη σε μια περίοδο έντονης μυστικοπάθειας, με τόσους πλανήτες στον 12ο σου, και τώρα ο Ερμής προστίθεται σε αυτή τη θέση, στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο σου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την μυστικοπάθειά σου. Είναι πολύ πιθανό να βρεις το μυαλό σου να δημιουργεί διάφορα σενάρια και να σε απομακρύνει από την πραγματικότητα και τις πραγματικές διαθέσεις των άλλων, γι’ αυτό είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός. Παράλληλα, μπορεί να πραγματοποιήσεις παρασκηνιακές κινήσεις, να κρατάς κρυφά ραντεβού και να ανταλλάσσεις μηνύματα που προς το παρόν παραμένουν κρυφά. Θα βρεις τον εαυτό σου να σκέφτεται λιγότερο ευχάριστα πράγματα, να είσαι επιρρεπής σε ίντριγκες και να αναζητάς τη μοναξιά. Για σήμερα, η Σελήνη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία από τον 3ο σου, μπορεί να προκαλέσει τυχαίες και ξαφνικές συναντήσεις.

Καρκίνος

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στον 11ο σου, νιώθεις άνετα να εμπλακείς σε εκλογικές διαδικασίες. Τις επόμενες ημέρες, θα προσεγγίζεις με άνεση ανθρώπους για να εκφράσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Θα χρησιμοποιήσεις το ρητορικό σου ταλέντο για να προωθήσεις αυτά τα σχέδια και είναι πιθανό να ενταχθείς σε κάποια ομάδα. Αυτή η περίοδος είναι ευχάριστη, καθώς είσαι κοινωνικός, καλός στις δημόσιες σχέσεις και μπορεί να γνωρίσεις σημαντικά άτομα που θα σε βοηθήσουν στο μέλλον. Παρ’ όλα αυτά, για σήμερα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην εμπιστεύεσαι επιπόλαιους ανθρώπους που υπόσχονται πολλά χωρίς να τα υλοποιούν.

Λέων

Βρίσκεσαι σε μια περίοδο έντονης δραστηριότητας σχετικά με τα επαγγελματικά και κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, και από σήμερα αυτή η διάθεση θα ενισχυθεί περισσότερο με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο σου. Θα διεξαγάγεις πολλές συζητήσεις, θα αναπτύξεις νέες προτάσεις και σχέδια, και μπορείς να γνωρίσεις ανθρώπους με κύρος και εξουσία. Θα προσέξεις να διατηρείς μια καθώς-πρέπει εικόνα για να αφήνεις τις καλύτερες εντυπώσεις, και αν είσαι άνεργος/η, θα αξιοποιήσεις αυτήν την περίοδο για να διανέμεις το βιογραφικό σου και να κλείνεις συνεντεύξεις. Για σήμερα όμως, η Σελήνη που βρίσκεται στον 1ο σου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία από τον 10ο σου, και επομένως ενδέχεται να αντιμετωπίσεις αναταραχές ή εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο, ιδίως λόγω εγωιστικής σου διάθεσης.

Παρθένος

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο στον 9ο σου δηλώνει μια περίοδο όπου θα αναζητήσεις τη συνάντηση με ανθρώπους που συμμερίζονται τις ίδιες απόψεις και γνώσεις με εσένα. Ενδέχεται να αποφασίσεις να παρακολουθήσεις ένα νέο κύκλο μαθημάτων ή σεμιναρίων, προκειμένου να εμπλουτίσεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να προσθέσεις μια πιστοποίηση στο βιογραφικό σου. Επίσης, είναι πιθανό να αρχίσεις να μαθαίνεις μια ξένη γλώσσα, ειδικά αν είσαι μαθητής ή φοιτητής, οπότε θα δώσεις έμφαση στα διαβάσματά σου. Επιπλέον, μπορεί να αναπτύξεις την επιθυμία να οργανώσεις ένα ταξίδι. Για σήμερα, όμως, η Σελήνη που βρίσκεται στον 12ο σου και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία από τον 9ο σου, μπορεί να νιώσεις αφηρημένος/η, με εσωτερικά ξεσπάσματα και έντονη τάση να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου.

Ζυγός

Από σήμερα ο Ερμής μεταβαίνει στον Ταύρο και στον 8ο σου, σηματοδοτώντας μια περίοδο όπου θα επικεντρωθείς σε υπαρξιακά, οικονομικά και ερωτικά θέματα. Θα επιδιώξεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση με καλύτερες διαπραγματεύσεις, ενδεχομένως να αναζητήσεις δάνειο ή να ασχοληθείς με φορολογικά ή κληρονομικά θέματα. Συναισθηματικά, οι σκέψεις σου θα είναι αρνητικές, αλλά θα έχεις καλές εμπνεύσεις και διαισθήσεις. Εάν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση ή στην ερωτική σου ζωή, αυτή είναι μια καλή περίοδος για να τα συζητήσεις με τον αγαπημένο/η σου και να βρείτε λύσεις. Για σήμερα, όμως, με τη Σελήνη στον 11ο σου και τετράγωνο προς τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία από τον 8ο σου, είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/η με τα οικονομικά σου έξοδα.

Σκορπιός

Βρίσκεσαι σε μια αρκετά κοινωνική περίοδο με τόσους πλανήτες μαζεμένους στον 7ο σου, και από σήμερα περνά και ο Ερμής στον Ταύρο, εντείνοντας ακόμη περισσότερο την κοινωνικότητά σου και εστιάζοντας σε διαπροσωπικές σχέσεις και γάμο. Θα επικοινωνείς ενεργά με συνεργάτες και κυρίως με τον/τη σύντροφό σου. Θα είσαι επίσης αρκετά αντικειμενικός/η, βλέποντας τα πράγματα και από την οπτική γωνία των άλλων. Τυχόν παρεξηγήσεις και προβλήματα μπορούν να συζητηθούν και να βρεθούν λύσεις. Για σήμερα όμως, με τη Σελήνη στον 10ο σου και τετράγωνο προς τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία από τον 7ο σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στη δουλειά και να διαταραχθούν οι σχέσεις με τους/τις συνεργάτες σου.

Τοξότης

Με τον Ερμή να μεταβαίνει στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο σου, ξεκινά μια περίοδος γεμάτη καθημερινά τρεξίματα για να αντιμετωπίσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Θα ασχοληθείς με έγγραφα, χαρτιά και γραφειοκρατικά ζητήματα, προσπαθώντας να διευθετήσεις τα πάντα εγκαίρως. Το νευρικό σου σύστημα θα βρίσκεται σε συνεχή κατάσταση εντάσεως, ενώ το άγχος και η κούραση θα είναι παρούσες. Ίσως ανησυχήσεις για την υγεία σου και είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις ραντεβού με τον γιατρό σου για εξετάσεις ρουτίνας και να επαναφέρεις τον καθημερινό σου τρόπο ζωής σε υγιεινά μονοπάτια. Για σήμερα όμως, με τη Σελήνη στον 9ο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία από τον 6ο σου, μπορεί να μην έχεις τη διάθεση να αναλάβεις καμία υποχρέωση.

Αιγόκερως

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στον 5ο σου σηματοδοτεί μια εποχή ευκαιριών για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Θα νιώθεις αισιόδοξος/η και δημιουργικός/η, επιδίδοντας σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, όπως εξόδους, διασκεδάσεις και φλερτ. Θα απολαμβάνεις επίσης να ασχολείσαι με δουλειές που τις βλέπεις περισσότερο ως χόμπι παρά ως υποχρέωση, ενώ δεν αποκλείεται να επιδείξεις ενδιαφέρον σε θέματα μάθησης και εκπαίδευσης. Για σήμερα όμως, με τη Σελήνη στον 8ο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία από τον 5ο σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις αναπάντεχα γεγονότα σχετικά με κληρονομικές και φορολογικές υποθέσεις. Σε παροτρύνω να μην ρισκάρεις χρήματα για κανένα λόγο και να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή με τις οικονομικές σου αποφάσεις, γιατί υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις απώλειες.

Υδροχόος

Με τον Ερμή στο Ταύρο στον 4ο σου, επικεντρώνεσαι στα οικογενειακά θέματα και αναζητάς χρόνο για να απομονώσεις το μυαλό σου από το εξωτερικό. Η τάση για ενδοσκόπηση και οι εσωτερικές σου συζητήσεις ενισχύονται, και πιθανότατα θα αφιερώσεις χρόνο σε συνομιλίες και αναδρομές σχετικά με το παρελθόν. Αν υπάρχουν προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αυτή είναι μια ευκαιρία να τα αντιμετωπίσεις μέσα από τον διάλογο και την ειλικρίνεια. Για σήμερα, με τη Σελήνη στον 7ο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία μέσα από τον 4ο σου, μπορεί να υπάρχουν στιγμές αναταραχής στο οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε αυτές αφορούν τους γονείς σου είτε τον/την σύντροφό σου. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με εποικοδομητικότητα και καλή διάθεση.

Ιχθύς


Με τον Ερμή πλέον στο Ταύρο και στον τρίτο σου τομέα, επικεντρώνεσαι ακόμη περισσότερο στις κοινωνικές σου δραστηριότητες και τις επικοινωνιακές σου σχέσεις. Η δραστηριοποίησή σου είναι έντονη, καθώς ασχολείσαι με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, συναλλαγές, μετακινήσεις και συναντήσεις με φίλους και συγγενείς. Επίσης, η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για συζητήσεις και μνήμες, ενώ μπορεί να οδηγήσει και σε νέες συνεργασίες ή συμφωνίες. Ωστόσο, σήμερα που η Σελήνη από τον έκτο σου τομέα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Δία μέσα από τον τρίτο σου τομέα, μπορεί να αντιμετωπίσεις απρόοπτα και δυσκολίες που θα καθυστερήσουν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών σου. Σημαντικό είναι να διαχειριστείς αυτές τις καταστάσεις με ψυχραιμία και επιμονή, προσπαθώντας να βρεις λύσεις και να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου με επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα