Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης (07/05)

Αναλυτικά: Κριός

Σήμερα ολοκληρώνεται ένας σημαντικός αστρολογικός κύκλος, όπου ο Ήλιος βρίσκεται στον 2ο σου οίκο, ενώ ο Κρόνος στον 12ο. Αυτό σημαίνει πως είναι μια καλή ευκαιρία να γίνεις πιο πρακτικός και ρεαλιστής όσον αφορά τις οικονομικές σου δυνατότητες. Είναι η στιγμή να βάλεις όλα σου τα οικονομικά σε τάξη. Επιπλέον, με τη Σελήνη στον Ταύρο στον 2ο σου, θα αισθάνεσαι ακόμα πιο ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα στις οικονομικές σου προοπτικές και τις κτήσεις σου. Επίσης, θα έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις

χρόνο στην αγαπημένη σου παρέα και να εκφράσεις τη ζεστασιά και την αγάπη σου προς τους δικούς σου ανθρώπους. Με αυτήν την ενέργεια, θα αισθάνεσαι πλήρης συναισθηματικά και θα φροντίζεις να καλύψεις τις ανάγκες των αγαπημένων σου.

Ταύρος

Σήμερα είναι μια ημέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης, όπου η παρουσία πολλών πλανητών στο ίδιο ζώδιο και στον 1ο σου οίκο σε κάνει να αισθάνεσαι αδιάφορος έναντι οποιασδήποτε δραστηριότητας που δεν σε ενδιαφέρει. Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον 1ο σου με τον Κρόνο από τον 11ο σου, ενδέχεται να αλλάξεις το πρόγραμμά σου για να ανταποκριθείς σε κάποιες υποχρεώσεις προς φίλους, αλλά γενικά η διάθεσή σου θα είναι να περνάς καλά, ειδικά όταν η Σελήνη σχηματίζει άστρο με την Αφροδίτη. Εκείνες τις στιγμές θα είσαι πολύ αγαπησιάρης και ίσως εκδηλώνεις έντονη κτητικότητα προς τον σύντροφό σου, με την τάση να επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου. Πρόσεξε, όμως, να μην υπερβάλεις στην κατανάλωση φαγητού και γλυκών, καθώς θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις άβολα.

Δίδυμος

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο σου οίκο, ενισχύοντας τη συναισθηματική φόρτιση που βιώνεις λόγω της παρουσίας πολλών πλανητών στον ίδιο οίκο. Σήμερα αισθάνεσαι ακόμη πιο ανάγκη να απομονωθείς, να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τον θόρυβο του κόσμου. Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον 12ο σου με τον Κρόνο από τον 10ο σου, υπάρχει η πιθανότητα να απομονωθείς για να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποθέσεις, ή μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις αυτό ως πρόφαση για να παραμείνεις μόνος/η. Ωστόσο, με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη, είναι πιθανό να θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στις προσωπικές σου απολαύσεις. Εάν κρατάς πολλά μυστικά τον τελευταίο καιρό ή αν είσαι μπλεγμένος/η σε διπλή σχέση, μπορεί να επιθυμείς να συναντήσεις τον παράνομο έρωτά σου.

Καρκίνος

Το εξάγωνο του Ήλιου από τον 11ο σου στον Κρόνο του 9ου σου σημαίνει ότι θα έχεις μια ρεαλιστική ματιά τόσο στον εαυτό σου όσο και στις φιλικές σου σχέσεις. Θα είσαι πιο αφοσιωμένος στις επαφές σου με τους φίλους σου και είναι πιθανό να περάσεις όλη την ημέρα μαζί τους. Ειδικά με τη Σελήνη στον Ταύρο στον 11ο σου, θα νιώθεις την ανάγκη να κάνεις έξοδο με την παρέα σου και να απολαύσετε χαλαρές στιγμές μαζί. Με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη, αν είσαι ελεύθερος/η, ενδέχεται να κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία από τον φιλικό περίγυρο, ή να δεις κάποιον/α που ήδη γνωρίζεις με διαφορετικό βλέμμα. Γενικά, η ημέρα είναι κατάλληλη για διασκέδαση και ψυχαγωγία, και σκοπεύεις να απολαύσεις όλα αυτά στο έπακρο.

Λέων

Με σχεδόν όλους τους πλανήτες συγκεντρωμένους στον Ταύρο στον 10ο σου οίκο, η ανάγκη σου για προβολή είναι εξαιρετικά έντονη. Αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο σήμερα με τη Σελήνη να περνάει από την ίδια θέση, επισημαίνοντας την ανάγκη σου να ενισχύσεις τη φήμη σου και να καθιερωθείς κοινωνικά και επαγγελματικά. Με τον Ήλιο να σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον 8ο σου, είτε εργάζεσαι σήμερα είτε όχι, θα επικεντρωθείς στα καθήκοντά σου με πρακτικότητα, ρεαλισμό και συγκέντρωση. Με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη, ενδέχεται να παρευρεθείς σε ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό γεγονός όπου θα κάνεις εντυπωσιακή εμφάνιση και θα επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, κερδίζοντας νέες και επιρρεπείς γνωριμίες.

Παρθένος

Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες ημέρες, θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα σήμερα, αφού η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ταύρου στον 9ο σου οίκο. Θα έχεις υψηλή διάθεση και ενέργεια για να κοινωνικοποιηθείς, να παρευρεθείς σε κάποια εκδήλωση και γενικά να απολαύσεις τη ζωή χωρίς την καθημερινή σου ρουτίνα. Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον 9ο σου με τον Κρόνο από τον 7ο σου, αν διατηρείς μια σχέση από απόσταση, είναι πιθανό να βρεθείτε μαζί ή να κάνετε ένα ταξίδι για να τον/την δείτε. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει ευχάριστες συναντήσεις γενικά, και ειδικότερα με συγγενείς και άτομα με τα οποία συνδέεσαι σε εγκεφαλικό και πνευματικό επίπεδο.

Ζυγός

Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που αντιμετωπίζεις έντονες οικονομικές ανησυχίες, καθώς σχεδόν όλοι οι πλανήτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον 8ο σου οίκο. Αυτή η κατάσταση ενισχύεται ακόμη περισσότερο σήμερα με τη Σελήνη να μεταβαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύοντας τις υλιστικές και κτητικές σου τάσεις. Το εξάγωνο του Ήλιου από τον 8ο σου στον Κρόνο του 6ου σου οίκου θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τις καθημερινές εργασίες και τις ρουτίνες με ευκολία και χωρίς πολλές δυσκολίες. Με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα αισθανθείς την ανάγκη και την επιθυμία να είσαι κοντά στον/στην σύντροφό σου, να μοιραστείς τα συναισθήματά σου, τα οποία θα είναι εντονότερα και βαθύτερα. Ακόμη και αν υπήρξαν προβλήματα τις τελευταίες ημέρες, σήμερα η σχέση σου βελτιώνεται.

Σκορπιός

Με τόσους πλανήτες συγκεντρωμένους στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο σου οίκο, η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται σε πλήρη εξάρτηση, κυρίως από τον/την σύντροφό σου. Αυτή η εξάρτηση ενισχύεται ακόμη περισσότερο σήμερα με τη Σελήνη να μεταβαίνει στην ίδια θέση, ενισχύοντας την κατάσταση. Η ευημερία σου συνδέεται άμεσα με την ευημερία των άλλων, και ειδικότερα του/της συντρόφου σου. Αυτή η κατάσταση μπορεί να γίνει κουραστική, καθώς νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνος/η σου. Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον 7ο σου στον Κρόνο του 5ου σου οίκου, μπορεί να επιβεβαιωθεί η σχέση σου, ενώ με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη, θα εκφράσεις τα τρυφερά συναισθήματα για τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία.

Τοξότης

Βρίσκεσαι σε μια πολύ δραστήρια περίοδο, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες συγκεντρώνονται στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο σου οίκο. Με τη Σελήνη να κινείται επίσης στην ίδια θέση, αισθάνεσαι περισσότερη όρεξη να ασχοληθείς με τις καθημερινές εργασίες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου, ειδικά αν εργάζεσαι σήμερα. Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον 6ο σου οίκο με τον Κρόνο στον 4ο σου, θα οργανώσεις τις υποχρεώσεις σου με συνέπεια και ευθύνη, βοηθώντας επίσης σημαντικά τους γονείς σου σε πρακτικά θέματα. Επιπλέον, με τη σύνοδο της Σελήνης και της Αφροδίτης, θα δείχνεις πολύ εξυπηρετικός και θα ενδιαφέρεσαι γενικότερα για την ευημερία των άλλων. Ωστόσο, με τόση δραστηριότητα μπορεί να νιώθεις ελαφρώς εξαντλημένος, ενώ αν εργάζεσαι, υπάρχει πιθανότητα να προκύψει μια ερωτική γνωριμία.

Αιγόκερως

Φαίνεται ότι διανύεις μιαν ευχάριστη περίοδο, καθώς πολλοί πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου στον 5ο σου οίκο, ενώ η Σελήνη περνάει και αυτή στον ίδιο χώρο σήμερα. Αυτό σε καθιστά πιο εστιασμένο στον εαυτό σου και σε ό,τι σου προκαλεί χαρά. Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον 5ο σου οίκο με τον Κρόνο στον 3ο σου, είτε επισημοποιείς τη σχέση σου είτε γνωρίζεις τον/την αγαπημένο/η σου στους γονείς σου, επιβεβαιώνοντας τα σοβαρά αισθήματα που τρέφεις για εκείνον/εκείνην. Με τη σύνοδο της Σελήνης και της Αφροδίτης, είσαι γεμάτος/η ρομαντισμό και αγάπη, έτοιμος/η να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να προκύψουν φλερτ και ευκαιρίες για έξοδο και ψυχαγωγία. Συνολικά, η ημέρα σου αναμένεται να είναι πολύ ευχάριστη.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι σήμερα έχεις μια διαφορετική διάθεση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο σου, είναι λογικό να νιώθεις την ανάγκη να εστιάσεις στο εσωτερικό σου κόσμο. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο συμβάλλει σε αυτήν την ανάγκη, καθώς αναλαμβάνεις τη διεκπεραίωση οικονομικών υποχρεώσεων των γονιών σου και αυτό σου δίνει έναν αίσθηση ευθύνης προς την οικογένειά σου. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει μια ατμόσφαιρα αγάπης και στοργής στο σπίτι, αναζωογονώντας αναμνήσεις και δέσμες αγάπης από το παρελθόν. Αν χρειαστείς να βγεις έξω, μπορεί να νιώσεις λίγο αμήχανα, αλλά η εσωστρέφεια και η συγκέντρωση στον εσωτερικό σου κόσμο είναι πιο σημαντική για σένα σήμερα.

Ιχθύς

Φαίνεται ότι σήμερα η κοινωνικότητα σου είναι σε πλήρη φόρμα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον τρίτο σου οίκο, ενθαρρύνοντας επικοινωνία και δραστηριότητα. Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, είσαι ευθύνοντας και προσεκτικός στις υποχρεώσεις σου, ειδικά απέναντι σε συγγενείς. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη ενδεχομένως να φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία αν είσαι ελεύθερος ή ακόμη και μια εκδρομή αν είσαι δεσμευμένος. Είναι μια ευχάριστη ημέρα, οπότε αξίζει να την απολαύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα