Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης (14/05)

Αναλυτικά: Κριός

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και στον 5ο σου τομέα, η διάθεσή σου έχει βελτιωθεί σημαντικά. Τώρα δίνεις μεγαλύτερη σημασία σε πράγματα και άτομα που επιτρέπουν στον εαυτό σου να εκφράζεται ελεύθερα. Εστιάζεις ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα, επιδεικνύοντας έντονο ενδιαφέρον και αυξημένες ερωτικές επιθυμίες. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 1ο σου τομέα, απολαμβάνεις αυξημένη ενέργεια και πρωτοβουλίες, συμβαδίζοντας με τη φύση σου. Έχεις αυτοπεποίθηση και τόλμη να αντιμετωπίσεις οποιοδήποτε εμπόδιο. Η ημέρα είναι ιδανική για να κοινωνικοποιηθείς με την παρέα

σου, να ασχοληθείς με τη δημιουργία, να γυμναστείς και να περάσεις χρόνο με τα παιδιά σου.

Ταύρος

Η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο σου τομέα, προκαλώντας την ανάγκη σου να απομονωθείς λίγο από τον έξω κόσμο και να επικεντρωθείς στα θέματα του σπιτιού σου. Ωστόσο, ακόμα και χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι, μπορεί να εκφράσεις υποσυνείδητα παράπονα και γκρίνιες. Θα αισθάνεσαι συναισθηματικά φορτισμένος και θα αναδεικνύεις παλιά θέματα, κυρίως λόγω του τριγώνου της Σελήνης με τον Άρη στον 12ο σου τομέα. Αυτή η περίοδος θα αναδείξει κρυμμένα μυστικά και θα σου δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσεις βαθιά θέματα. Επιπλέον, θα είναι μια ευκαιρία να μοιραστείς τους φόβους και τις ανησυχίες σου με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, ή ακόμα και να ανοίξεις συζητήσεις με τους γονείς σου για θέματα που κρύβεις βαθιά στο υποσυνείδητό σου.

Δίδυμος

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο σου τομέα, επανακτάς τη δυναμική φύση σου και εστιάζεις στην καθημερινή σου ρουτίνα. Πραγματοποιείς πολλές συνομιλίες, επικοινωνίες και συναντήσεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι καθημερινά, ενώ διεξάγεις πολλές συναλλαγές και δοσοληψίες. Ιδιαίτερα το πρωί, λόγω του τριγώνου της Σελήνης με τον Άρη στον 11ο σου τομέα, έχεις αυξημένη ενέργεια και διάθεση να συνεργαστείς με άλλους για κοινούς στόχους. Είναι μια ημέρα κατάλληλη για να οργανώσεις τις δραστηριότητές σου έτσι ώστε να επιτύχεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα έχεις ευχάριστες ανακούφιστες περιπατήσεις, ευκαιρίες να συναντήσεις φίλους και γενικά θα επικεντρωθείς στην επικοινωνία και την ανταλλαγή μηνυμάτων.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο σου τομέα, αποδίδεις έμφαση σε οικονομικά θέματα και σε αυτά που σε ικανοποιούν συναισθηματικά. Θα νιώθεις κτητικός τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, και η διάθεσή σου θα εξαρτάται από τα υλικά σου κεφάλαια. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον 10ο σου τομέα, πιθανότατα αναλαμβάνεις την ευθύνη να πληρώσεις λογαριασμούς και υποχρεώσεις. Στον επαγγελματικό χώρο, είσαι αρκετά δυναμικός και αυτοπεποιημένος, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις. Έχεις την ενέργεια και τον αυτοπεποιθητικό τρόπο που χρειάζεται, ειδικά αν αντιμετωπίζεις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Αν αφήσεις τις ανασφάλειες να σε επηρεάσουν, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου και την επιχειρηματική σου πνοή.

Λέων

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο στον 1ο σου τομέα, είσαι ο κεντρικός παίκτης της ημέρας και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Είναι μια από εκείνες τις ημέρες που επιθυμείς να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στην εμφάνισή σου και στην προβολή του εαυτού σου. Αν δεν λάβεις την προσοχή και τη σημασία που επιθυμείς, τότε μπορείς να αδιαφορήσεις και να απομακρυνθείς από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Το πρωί σου θα είναι ιδιαίτερα δραστήριο, ειδικά λόγω του τριγώνου της Σελήνης με τον Άρη στον 9ο σου τομέα. Θα ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες που σου αρέσουν και δεν ανήκουν στην καθημερινή σου ρουτίνα, γεγονός που θα σε ωθήσει ψυχολογικά ψηλά. Μόνο αν αποφασίσεις να αγνοήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις ή τον/την σύντροφό σου και να προτιμήσεις τον προσωπικό σου χρόνο, μπορεί να προκληθεί πρόβλημα, καθώς αυτό μπορεί να παραξενέψει τον σύντροφό σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο σου τομέα, ωθώντας σε απομόνωση από τον έξω κόσμο. Είναι μια από αυτές τις ημέρες που επιθυμείς να παραμείνεις μόνος/η, να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς από τον θόρυβο του περιβάλλοντος, ενώ επιδιώκεις να τακτοποιήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 8ο σου τομέα, βιώνεις έντονα συναισθήματα και ενδεχομένως ασχολείσαι με κρυφές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα και διαπραγματεύσεις, ενώ προτιμάς την παρασκηνιακή δράση για να επικοινωνήσεις τα μηνύματά σου. Ακόμη και αν αντιμετωπίζεις ηθικά διλήμματα, προσπερνάς τα για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Επιπλέον, μπορεί να είναι μια ημέρα που προσφέρεις βοήθεια σε κάποιον/α που την έχει ανάγκη. Αν διατηρείς κρυφή και παράνομη σχέση, τότε μπορεί να συναντηθείς με τον/την αγαπημένο/η σου.

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις μια αρκετά επωφελή ημέρα με τη Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα στον 11ο σου τομέα. Θα νιώθεις αισιόδοξος/η και κοινωνικός/ή, με επιθυμία να είσαι περισσότερο ενεργός/ή σε φιλικά και κοινωνικά περιβάλλοντα με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Θα είσαι επίσης φιλικός/ή, ενώ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 7ο σου τομέα, θα είσαι πιο συνεργάσιμος/η και αποτελεσματικός/ή στην επίλυση οποιωνδήποτε προβλημάτων προκύψουν. Μπορεί να αναπτυχθεί μια νέα συνεργασία μέσω γνωστού/ης, η οποία θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις προς την επίτευξη των στόχων σου. Το κλίμα με τον/τη σύντροφό σου θα είναι ευχάριστο και αν δεν διατηρείς καμία σχέση επί του παρόντος, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιον/α που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο σου τομέα, επικεντρώνεσαι πλήρως στην καριέρα σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις και, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 6ο σου τομέα, είσαι αεικίνητος/η, προσπαθώντας να ολοκληρώσεις τα καθήκοντά σου άμεσα και αποτελεσματικά. Διαθέτεις αυτοπεποίθηση, θάρρος και τόλμη, προκειμένου να αναλάβεις ευθύνες ακόμη και για λογαριασμό άλλων. Είσαι εξυπηρετικός/η, αλλά και μαχητικός/η όπου χρειάζεται, διατηρώντας παράλληλα την ευγένεια και τον διπλωμάτη χαρακτήρα σου. Αν κάτι δεν πάει όπως το περιμένεις, ενδέχεται να πληγωθεί η περηφάνειά σου και ο εγωισμός σου, αλλά αυτό δεν θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχολογία σου.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη στον 9ο σου τομέα, αισθάνεσαι αισιόδοξος/η και ελεύθερος/η. Έχεις όρεξη για δραστηριότητες που σε απελευθερώνουν από την καθημερινή ρουτίνα. Ειδικά τις πρωινές ώρες, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 5ο σου τομέα, είσαι γεμάτος/η ενθουσιασμό, δημιουργικός/ή και ενεργός/η, ευχαριστούμενος/η για κάθε νέα ιδέα που εμφανίζεται στο μυαλό σου. Μπορείς να επενδύσεις στην επαγγελματική σου εξέλιξη με νέα μαθήματα ή σεμινάρια, ενώ στον τομέα των σχέσεων, τα μηνύματα μέσω διαδικτύου μπορούν να σε βοηθήσουν να προσεγγίσεις κάποιον/α που σου αρέσει και να εξελίξετε τη σχέση σας.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον 8ο σου τομέα από το ζώδιο του Λέοντα, το οικονομικό και χρηματοοικονομικό σου έρχεται στο προσκήνιο. Θα πρέπει να ασχοληθείς με οφειλές, δάνεια και άλλες οικονομικές υποθέσεις. Ειδικά με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 4ο σου τομέα, μπορεί να προκύψουν ζητήματα που αφορούν κληρονομικές ή φορολογικές υποθέσεις σχετικά με το σπίτι σου ή άλλη περιουσία. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα, μπορεί να αντιμετωπίζεις στιγμές ζήλειας και να νιώθεις επιφυλακτικός/η ή δύσπιστος/η. Η διαίσθησή σου είναι δυνατή, αλλά πρόσεξε να μην υπερβείς με τα σενάρια που δημιουργείς, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου. Εστίασε στο να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου και να διευθετήσεις οικονομικά και περιουσιακά θέματα με ειρηνευτικό τρόπο.

Υδροχόος

Σήμερα, αντίθετα με τις συνήθειες σου, θα βρεθείς να εξαρτάσαι από τους άλλους περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αν και έχεις μάθει να λειτουργείς ανεξάρτητα, η παρουσία ανθρώπων στη ζωή σου είναι σήμερα αναγκαία. Με τη Σελήνη στον 7ο σου τομέα και στο ζώδιο του Λέοντα, θα είσαι πιο συνεργάσιμος/η και συντροφικός/η από ποτέ. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 3ο σου τομέα υποδεικνύει ότι μπορεί να είναι μια καλή μέρα για να κλείσεις νέες συμφωνίες ή ακόμη και να υπογράψεις ένα συμβόλαιο. Επικοινωνιακή και κοινωνική ψυχολογία μπορεί να σε οδηγήσει να επισκεφθείς παλιές φίλους ή συγγενείς. Αξίζει να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία για να στρέψεις την ενέργειά σου προς την κοινωνία και τις σχέσεις σου με άλλους.

Ιχθύς

Μια ημέρα που επιβάλλει την αντιμετώπιση καθημερινών υποχρεώσεων και πρακτικών ζητημάτων δεν είναι πάντα η πιο αγαπημένη στο πρόγραμμά σου. Η Σελήνη στον 6ο σου τομέα και στο ζώδιο του Λέοντα απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα ρουτίνας και πρακτικών υποθέσεων που δεν είναι ακριβώς το δυνατό σου σημείο. Παρ’ όλα αυτά, είναι απαραίτητο να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Το πρωινό σου με το τρίγωνο της Σελήνης και τον Άρη από τον 2ο σου τομέα ενδέχεται να αφιερωθεί σε οικιακές εργασίες, οικονομικές υποθέσεις ή οποιαδήποτε άλλη δουλειά που απαιτεί προσοχή. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σου, απομακρύνοντας σε από τον ερωτικό και διασκεδαστικό χώρο. Σε αυτήν την περίοδο, είναι σημαντικό να διαχειριστείς το άγχος και να μην το επιτρέψεις να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου. Αφιέρωσε χρόνο για να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου όσο μπορείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα